Medijski projekt koji pruža jedinstvenu priliku svim poduzetnicima početnicima čije vrijeme tek dolazi, modernim inovatorima, i svim ljudima koji imaju veliku želju za stvaranjem i proizvod koji to dokazuje.

Show Nova TV radi emisiju u suradnji s tvrtkom SPAR Hrvatska. Svi zainteresirani imaju se priliku prijaviti u ovaj originalni show koji cijeni kvalitetne poduzetne ideje, kreativnost i poglede na poduzetništvo.



Kandidati ''Startaj Hrvatska'' ulaskom u show dobit će konkretnu i aktivnu podršku u realizaciji plasmana proizvoda na tržište. Proizvodi će se tako naći na policama 114 Spar i Interspar trgovina. Poduzetnici će tijekom emisije prezentirati svoju priču, vlastiti proizvod i ispričati kako je tekao razvojni put do trenutka ulaska u emisiju, ali i dobiti priliku da upravo svoj proizvod plasiraju po prvi put na policama velikog trgovačkog lanca. Proizvodi koji će ući u selekciju moraju u dovoljnoj mjeri predstavljati novost na tržištu, te u kratkom roku u mogućnosti osigurati isporuku za police trgovine.

Pozitivne priče su svuda oko nas, a sada baš vaša priča može postati dostupna baš svima! Prijavi se telefonski na 060800068 i na novatv.hr/prijava.

O FORMATU:

Uspješan i originalan format prvi put emitiran u Sloveniji na POP TV-u, osmišljen nakon što je uočeno kako mladi ljudi imaju odlične ideje, ali nemaju dovoljno alata za dolazak na tržište. Jedan od najvažnijih medijskih projekata u Sloveniji u posljednjih 20 godina, zasad je doživio tri sezone. Koncept showa je takav da televizijska kuća poduzetnicima nudi medijsku vidljivost, a trgovački lanac posebnu prodajnu policu, što je jedinstvena prilika za proboj na tržište. Potrošači na taj način s lakoćom mogu prijavljene poduzetnike i njihove proizvode upoznati putem showa, pronaći u trgovinama, a svojom kupnjom ih i poduprijeti. Najuspješniji kandidati showa osvajaju jedinstvenu priliku: šestomjesečni ekskluzivni ugovor sa Sparom i medijsku potporu televizije, a tu je i nagrada za ''Hit proizvod'' godine.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju