Ukupan doseg od gotovo 1,3 milijuna gledatelja

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je svoj put u Ligi nacija utakmicom protiv Portugala u sklopu skupine 1 Lige A. Iako su domaćini u Lisabonu bili bolji od Hrvatske, ova je utakmica jučer bila najgledaniji televizijski sadržaj dana. Uz ostvarenih 56,7% udjela u gledanosti, utakmicu je u prosjeku svaku minutu utakmice pratilo više od 710 tisuća gledatelja. U svom terminu prikazivanja, utakmica je bila gledanija od prvog konkurenta za 245 posto, a od drugog konkurenta za 817 posto, a uz popratne emisije, ostvarila je ukupan doseg od gotovo 1,3 milijuna gledatelja.

Zanimljiv sadržaj uoči i nakon utakmica, kao i detaljne analize sastava i igre Vatrenih, gledatelji su mogli pratiti u studijskim emisijama u kojima je Milan Stjelja ugostio već uigrani komentatorski dvojac: Aljošu Vojnovića i Roberta Jarnija. Najnovije vijesti iz Portugala donosio je reporter Stipe Antonijević, a igru na terenu komentirao je Saša Lugonjić.

U nedjelju, 8. rujna, na rasporedu je nova utakmica Lige nacija u kojoj će se Vatreni u osječkoj Opus Areni suočiti s poljskom reprezentacijom. Prijenos utakmice gledatelji mogu pratiti na Novoj TV i portalu gol.hr od 20 sati.

Izvor: UMTG, pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+; Period: 5.9.2024.; CSHR%, AMR%, AMR, cum.RCH

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju