Možete li vjerovati što se uistinu dogodilo?

Staneli je iluzionist porijeklom iz Bosne i Hercegovine kojeg je životni put odveo u Švedsku. S 14 godina je skupio samo snove o tome da bude mađioničar i pobjegao od kuće kako bi se pridružio cirkusu. Prijavio se na Supertalent kako bi svima pokazao što zapravo zna, njegovi trikovi šokirali su publiku i žiri, Maja je posebno ostala ganuta trikom koji se ne propušta.

 

„Ja inače ne volim mađioničare, iluzioniste, ove s kartama, to malo okrećem očima. Međutim, kad je Maja dobila svoj trik, uspjela sam se i ja raspasti i ja bih samo rekla da u vašem slučaju svojim životom pokazujete samo primjer da preživljavaju samo najjači“ – rekla je Martina.

„Posebno si me dirnuo, iznimno si talentiran i imam osjećaj da iza ove priče ima još sto priča koje bih, naravno, voljela čuti. Kao netko tko može biti motivacija i poticaj drugima i kao netko tko može definitivno pokazati da, ako želi, može napraviti sve što hoće – od mene imaš ZLATNI GUMB“ – nakon iznimnog komentara Maja je odlučila da Staneli dobije prvi zlatni gumb osme sezone Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju