Matej postao prvi duelist.

Na odabiru prvog dueliste, nije bilo nikakvih nedoumica, svi farmeri dali su svoju šibicu Mateju te je tako on postao prvi duelist. „Svi farmeri su mi dali šibcu. Bit će pošteno i bit će muško-muško. Mogu odmah reći, idemo Roberto i ja u arenu, to pred svima kažem. Bit će pošteno, pa tko pobijedi, pobijedi!“, poručio je Matej farmerima. Nakon odabira, Matej je spakirao svoje stvari i preselio se u duelistučku kućicu. „Ne uklapam se u njihovu ekipu, ali iskreno, to mi je jako drago. Idem sad opet u arenu i da opet izbacim jednog kandidata i da ostanem tu još bar dva tjedna.“, rekao je Matej.



Njegovu igru, kaže, znaju jedino Saša i Edita. „Nas troje igramo tu igru zajedno tako da pokrivamo si leđa. Ako slučajno ja ispadnem tu je onda Saša, on ide za gazdu jer ove gazde do sada nisu nšta napravili.“.
Matej je još dodao kako farmerima vjerojatno smeta to što im on direktno kaže što valja, a što ne. „Svi glume nekog pametnjakovića, zapravo su budale kao i ja!“.



Dok Roberto jedva čeka da Matej otiđe s farme, Saša je kazao kako vjeruje da će Matej izbaciti Roberta. „Rado bih da ga izabaci u areni i odmah će biti mir na farmi!“, dodao je Saša priznavši kako ga svi krivo gledaju jer je izbacio Maju M. iz showa, a i on je kumovao u njegovom odabiru.

Srećko je osjetio potrebu uješiti Roberta nakon što mu je Matej kazao da će njega odabrati za dvoboj. „Skroz je on mutav!“, kazao mu je Srećko i dodao „Bilo bi dobro da ga frknemo sutra!“. Rekao mu je i da je njemu već dva puta rekao kako će s njim u dvoboj pa nije ni on siguran. Pogledajte što mu je još rekao: 




Pogledajte kako je izgledao izbor prvog duelista: 


Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju