'E neću te ženit'!'

Dok je Srećko bio na zahodu farmeri su sjedili u njegovoj blizini i čudili se kako ga nema već pola sata. Kada je napokon izašao, Matea mu je zamjerila jednu stvar. „E neću te ženiti!“, rekao joj je Srećko. Što mu je to Matea zamjerila, pogledajte u videu!



Velika proslava polako se bliži, a farmeri trebaju biti spremni za goste koji će im doći. Stoga, farmere je danas posjetila zanatlija Anamarija Pokas koja je vješta u izrađivanju tradicionalnog nakita. Za izradu nakita zadužene su Anica i Edita. Zanatlija im je pokazala sekance, izvorni tradicionalni nakit iz Posavine koji je napravljen od kamenja koje su davno izvadile žene iz Save, a njihov oblik je onakav kakvim ga je Sava oblikovala.



Anica i Edita su sretne što će izrađivati nakit te vjeruju da će ga uspjeti izraditi do priredbe. „Edita je jako brzo shvatila što treba, s obzirom na to da to baš i nije tako jednostavno kako izgleda.“, rekla je zanatlija i dodala: „Mislim da će one to jako dobro i jako lijepo isprezentirati i da će to jako lijepo pokazati svojim gostima koji će im doći.“.

Dok su Anica i Edita izrađivale nakit, ostatak farmera uhvatio se posla oko farme. Maja i Matea bavile su se plastenikom. „Radovi na farmi napreduju odlično. Svi ponešto radimo. Zaostatke smo, hvala Bogu, završili.“, rekla je Matea i dodala kako su farmeri shvatili da odmah reagiraju kada vide da se nešto treba popraviti.

Jurica i Ozren zabijali su daske i popravljali nastambe. „Čekić i čavli uvijek moraju biti spremni i uvijek biti uz nas da bi usput popravljali stvari.“, zaključio je Ozren. Čini se kako je Jožina pohvala dobro utjecala na farmere, a osobito na Mateu. „Kad me netko pohvali to mi je poticaj veliki. To znači da napredujem i da ći biti još bolja. Sada ću se stvarno angažirati oko tog plastenika.“, zadovoljna je Matea.

Pogledajte kako su farmeri proveli dan: 

 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju