Sa Srećkom u dvoboj ide Matea.

Prvi duelist Srećko odabrao je Mateu za suparnicu u areni. „Kod Srećka se nikad ne zna. Nepredvidiv je. Lav je u horskopu.“, prokomentirala je Matea Srećkov odabir i dodala: „Ja sam dobro.“.

Prije samog odabira drugog dueliste, Drele je razgovarao s farmerima o njihovom odnosu sa Srećkom i o tome koga bi Srećko mogao odabrati za drugog duelista. „Mislim da će Srećko ići na muško. Srećko je za mene muškarac.“, uvjeren je bio Saša. Drele je upitao Srećka jesu li ga tri mjeseca boravka na farmi malo promijenila. „Po mome mišljenju, ja sam isti kakav sam ušao prvog dana, takav ću i izaći.“, odgovorio je Srećko i dodao: „Psihički sam kompletan, nisam rastrojen. Fali mi malo mama, ali što je tu je, ali fizički sam dosta iscrpljen.“. Prije odabira, prvi duelist Srećko obratio se farmerima s par riječi: „Farmerići moji dragi, vi ste meni svi simpa. Neću vas ni kuditi ni hvaliti. Ima vas boljih, ima vas lošijih. Ja sam sa svima dobar. Nadam se da se nisam nikome zamjerio. Ako jesam neka izvne ovako javno. Nije to bilo namjerno ako sam slučajno nešto zgriješio.“. Osvrnuo se i na prethodni dan kada su se farmeri pomalo naljutili na njega te je dodao kako je ispalo da je plašljivko, ali budući da mu je doktorica rekla da je zdrav borit će se koliko god može te je odabrao Mateu za dvoboj.Vlasnik ovaca Pero došao je po svoje stado te se zahvalio farmerima na brizi o njima. Ratsanak od njih najteže je pao Saši jer je najviše vremena provodio s njima te u njima tražio utjehu u teškim trenucima kada Edita nije bila kraj njega da ga nasmije.

Gastronomkinja je danas Anici pokazala kako se sprema raca, odnosno patka. „Vjerujem u frmere i vjerujem u njihovu pomoć da će mi doći uskočiti u pomoć ako bude trebalo.“, rekla je Anica. Čini se kako Anica iskorištava svoju ulogu gazdarice i to na pozitivan način. Danas je na farmu stigao bankar te je Anica u banku odlučila staviti 108 dukata.Mateu i Srećka sada čekaju 24 sata izolacije u duelističkim kućicama. Matea ne zamjera Srećku što je odabrao nju za drugu duelisticu jer je, kaže, dvoboj isti za sve. „Srećko se zeznuo što je odabrao mene jer ću se boriti kao lavica.“, rekla je Matea i dodala: „Ako je išao na to da nekome da imunitet onda mi je drago što je mene odabrao jer mislim da sam mu onda i draga.“ Srećka sutra, kaže, očekuje iznenađenje. O kakvom iznenađenju je riječ, otkrijte u videu: Najzanimljivije trenutke dana pogledajte ovdje: 


Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju