U finalnom tjednu farmu će voditi cijela zajednica.

Matea je kao druga duelistica u areni imala pravo odabrati vrstu dvoboja te je tako odabrala dvoboj izdržljivosti na cijevi. Iako je Srećko pokušao nagovoriti Mateu da ne odabere taj dvoboj Matea ga je ipak odabrala te je Srećko rekao da ne može pristupiti dvoboju zbog zdravtstvenog stanja. Nakon što mu je Mia objasnila pravila Farme, Srećko je zatražio doktoricu koju nije mogao ponovo dobiti jer je već ustanovila da sa svojim zdravstvenim stanjem može pristupiti dvoboju. „Zašto vi mene prisiljavate na nešto što ne mogu?“, uporan je bio Srećko, no to mu nije pomoglo. „Pobijedila si, ajde.“, rekao je Srećko Matei bez da je pokušao pristupiti dvoboj predao je dvoboj. Pogledajte što je Srećko poručio farmerima: 



Prema pravilima predfinalnog tjedna, ispali farmer nema pravo birati gazdu već će farmu u finalnom tjednu voditi zajednica.



Mislite li da je Srećko ispravno odlučio?

glasova:



Na tradicionalnom sijelu nakon dvoboja farmeri su se osvrnuli na protekli tjedan. Saša je primjetio kako su farmeri složniji otkako ih je sve manje na farmi. Maja je pak zamjerila trgovačkom putniku što ne cijni dovoljno njihove rukotvorine, Anici je žao što su kasno shvatili da te rukotvorine mogu ponuditi i svojim klijentima. Farmeri su zadovoljni Aničinim gazdovanje te su to pokazali i svim palčevima u zraku, a u škrinjici se trenutno nalazi 368 dukata.



Na kraju dana farmeri su se malo opustili uz tamburaše, ali su i uz pomoć voditeljice KUD-a Sanju uvježbavali ples i pjesmu koju će pokazati sutra gostima na priredbi.



Najzanimljivije trenutke dana pogledajte ovdje:

 

 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju