'Izrazito sam sretan jer nagrada za reportažu dolazi od strane mojih kolega, a važnost nagrade i vrijednost TV reportaže je samim time još i veća', rekao je Stjelja.

Sportski novinar Nove TV, Milan Stjelja dobitnik je nagrade za televizijsku reportažu godine Hrvatskog zbora sportskih novinara. Na jučerašnjoj dodjeli godišnjih reportaža u Novinarskom domu, hrvatski zbor prepoznao je Stjeljinu sportsku reportažu kao najbolju u televizijskom segmentu. Nagrađena reportaža emitirana je u Dnevniku Nove TV u listopadu 2015.godine.

Milan Stjelja posjetio je prošle godine hrvatsku koloniju u Firenzi - Nikolu Kalinića i Milana Badelja, te s tog putovanja donio tri zanimljive i relevantne priče. Kroz tri TV priloga prikazane su posebnosti Firence kao nogometnog grada i njegovih stanovnika koji sanjaju o naslovu prvaka, potom originalno predstavljanje hrvatske nogometne kolonije koja igra za talijanskog prvoligaša Fiorentinu što uključuje ekskluzivne intervjue s Nikolom Kalinićem i Milanom Badeljom, dok je u trećem prilogu, Milan Stjelja posjetio nacionalni kamp talijanske reprezentacije u Covercianu gdje novinari i kamere nemaju prilike često ući, a smatraju ga ponosom talijanskog nogometa.


Ovom prilikom Milan Stjelja izjavio je: ''Izrazito sam sretan jer nagrada za reportažu dolazi od strane mojih kolega, a važnost nagrade i vrijednost TV reportaže je samim time još i veća. Cijelo iskustvo snimanja, intervjuiranja naših nogometaša i otkrivanja nacionalnog kampa bilo je neprocjenjivo, a drago mi je što sam uspio prenijeti sportsku atmosferu iz perspektive grada, njihovog ponosa talijanske Fiorentine, ali i naših hrvatskih nogometaša.''


#DnevnikNoveTV i Novu TV možete pratiti i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram
Linkedin
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju