Pištolj koji nikada ne promaši

Kultni klasik koji se nalazi na svakoj listi ljubitelja špijunskih filmova svakako je film „James Bond 007: Čovjek sa zlatnim pištoljem“. Film je srca publike osvojio svojim akcijskim scenama, karizmom likova te egzotičnim lokacijama. Sama radnja smještena je u 1970-e, a ulogu James Bonda u ovom nastavku preuzeo je Roger Moore. On je utjelovio upravo one vrline koje se povezuju uz Bondov lik, a to su šarm, duhovitost i spremnost na akciju i avanturu.
Klasični elementi svih bondovskih filmova ne nedostaje niti u ovome, film prikazuje luksuzna brza vozila i sofisticiranu tehnologiju koja dočarava špijunski ugođaj. 

„James Bond 007: Čovjek sa zlatnim pištoljem“ osim uzbudljive radnje prikazuje i zanimljive lokacije kao što su Tajland i Hong Kong, prikazujući njihovu ljepotu i raskoš.

Film je prepun uzbudljivih akcijskih scena poput spektakularnog okršaja na otoku, međutim osim akcijskih scena film iznenađuje scenama verbalnog nadmudrivanja.
Radnja prati Bondovu potragu za poznatim ubojicom koji posjeduje poseban pištolj sa zlatnim metcima nevjerojatne preciznosti. Bond ga želi pronaći i riješiti se ubojice, a njegovo istraživanje dovodi do otkrivanja zavjere vezane uz solarnu energiju koja može postati opasno oružje u krivim rukama.

„James Bond 007: Čovjek sa zlatnim pištoljem“ objavljen je 1974. godine, a do danas ostaje i dalje jedan od kultnih James Bond filmova.

Film "James Bond 007: Čovjek sa zlatnim pištoljem" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju