Upoznali smo 13 plesnih parova, a sljedeće nedjelje netko će morati napustiti show

Nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama' krenula je s emitiranjem na Novoj TV, a da su je gledatelji s oduševljenjem dočekali dokazuju i podaci gledanosti koji su ju vinuli na sam vrh gledanosti spram sadržaja konkurencijskih kanala. Prva epizoda nove sezone bila je tako najgledaniji sadržaj dana, a zauzela je i tron najgledanije zabavne emisije ove godine.
Prva epizoda 'Plesa sa zvijezdama' ostvarila udio u gledanosti 38 posto, u prosijeku je svaku minutu emisije pratilo gotovo 520 tisuća gledatelja, a dosegnula je ukupno 1.107.288 gledatelja. Od prvog konkurenta u istom vremenskom razdoblju bila je gledanija za 170,1 posto.

Osim sjajnih rezultata na TV-u, emisija je ostvarila i izvanredne rezultate i na digitalnim kanalima Nove TV. Live praćenjem prve epizode treće sezone 'Plesa sa zvijezdama' ostvareno je 324 tisuće videopregleda na Facebook profilu, što je 75 posto više u odnosu na rezultate live praćenja prve emisije druge sezone. Instagram profil 'Plesa sa zvijezdama' samo u zadnjih 7 dana dosegnuo je objavama do 180.000 ljudi, što je povećanje za 180 posto u odnosu na tjedan prije.
Novitet sezone, 'Liveovi s Lucianom' objavljeni na Instagramu i TikToku, gdje influencer Luciano Plazibat otkriva što se odvija u glavama kandidata pred sam nastup, koliko su uzbuđeni, kako se osjećaju nakon nastupa, ali i kako žiri ''diše'' kad se televizijske kamere ugase - ostvarili su 65.000 pregleda. Videi na TikTok profilu 'Plesa sa zvijezdama' ostvarili su fantastičnih 700 tisuća videopregleda što je čak 90 posto više u odnosu na rezultate ostvarene u prošloj sezoni. Najviše videopregleda generirala je najava prvog „Livea s Lucianom“– gotovo 370 tisuća.

Frano Ridjan i Gabriela Pilić spektakularnim tangom otvorili su novu sezonu ''Plesa sa zvijezdama''. Voditelj Frano Ridjan nada se da mu folklorno iskustvo neće škoditi u „Plesu sa zvijezdama“, a sada je uz pomoć mentorice Gabriele Pilić pokazao kako se snalazi na plesnom podiju. "Točan si u tajmingu, letiš za svojom partnericom, ali najviše od svega te gušt gledati", započeo je Igor Barberić. "Ovo me stvarno iznenadilo. Imaš super partnericu, super ste otvorili. Samo jedan mali savjet u tijelo baci energiju da ti se u licu ne vidi grč. Ali sve ostalo je bilo fantastično!", pohvalila ih je Larisa Lipovac Navojec. "Mene si iznenadio da imaš takvu sigurnost. Ako je po prvom nastupu suditi - kakva će ovo sezona biti!", oduševljena je bila Franka. "Ono što se meni nije svidjelo je to što je položaj vrata i glave stalno bilo prema dolje, no obzirom na navedeno jako mi se svidjela tvoja kretnja", zaključio je Marko Ciboci. Osvojili su 25 bodova žirija.
Deniss Grgić i Jakov Bjelac zaplesali su također tango. U ateljeu je umjetnica Deniss glavna, a kad su u dvorani Jakov preuzima voditeljsku palicu. "Mogu reći da je bilo vatreno u scenografiji, a na podiju je toga malo nedostajalo. Deniss imaš to i zapali se", napomenula je Larisa Lipovac Navojec. "Moram ti reći stvarno je jako hrabro što si se na početku igrala s onom vatrom. Što se tiče plesa treba biti malo senzualnije, čvršće, imaš sve, zgodna si i imaš talent samo čekam da to još izađe iz tebe", rekla je Franka. "Moja percepcija ovoga da su akteri ove plesne točke bili vrlo lijepi. Istina je da bi trebala poraditi na tonusu, ali nevažno, imaš još 12 emisija pa će to doći na svoje", otkrio je Marko Ciboci. "Odmah bih ti rekao da poradiš na fokusu. I onda uz tehniku još ćeš poletjeti i zapaliti", zaključio je Igor Barberić. Osvojili su 21 bod žirija.

Dario Zurovec i Helena Janjušević u prvoj emisiji plesali su cha cha cha. Političar Dario Zurovec najavio je da ćemo vidjeti kako nije uvijek toliko ozbiljan, ali da ozbiljno pristupa probama i kad se nečega primi tome ozbiljno prione. Uz pomoć mentorice Helene Janjušević izveo je svoje prve plesne korake u prvoj emisiji uživo. "Ti si već prvim plesom srušio stereotipe. To s kakvom lakoćom ti plešeš, samo se drži Helene i još se malo opusti", započela je Franka. "Meni su rekli da imam uvijek političke odgovore. Definitivno si bio simpatičan na plesnom podiju, no u cha cha cha je potrebna akcija kukova, kod tebe su kukovi još zahrđali, trebalo bi to podmazati. Čak bih rekao da si bolji plesni pozer nego plesač. Meni je fascinantno kako ti ne skidaš taj osmijeh s lica", primjetio je bio Marko Ciboci. "Ja mislim da bi svijet bio bolje mjesto kad bi političari plesali. Imaš puno toga za poraditi, ali mislim da ti to možeš. Od njezine energije si postao energičan i to je bilo to. Samo se drži toga", poručio je Barberić. "Ja sam u najavama spominjala što ples budi, tako da se nadam da ćeš to primijeniti u svojoj politici. I drago mi je da si u ovoj emisiji da to naučiš", istaknula je Larisa. Osvojili su 18 bodova žirija.

Jive su plesali Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec. "Ovo je meni jako teško ocjenjivati zato što se jako dobro poznajemo, ali svejedno ovo je bilo OK", započela je Larisa, a nastavila Franka: "Sigurna sam da je sin jako ponosan. Wow! Ovo je bilo jako ambiciozno, tebi želja jednostavno sija iz cijelog tijela. Ali ti imaš taj žar i molim te zadrži ga dalje, jedva čekam vidjeti te u drugim plesnim stilovima." "Ovo je bilo jedan jako zahtjevni jive i mislim da ti ga je Ivan zadao jer je vidio da ti jako dobro plešeš. Mislim da je to što si ovako otplesala u prvoj epizodi je jako pohvalno. Veselim se vidjeti dalje", kaže Igor. "Ti uopće nisi ledena kako pjesma kaže. Mislim da si ti jako vatrena, a ubuduće što naučiš od svog mentora samo staloženo primijeni i bit će tip top", poručio je Marko Ciboci. Osvojili su 21 bod žirija.
Kazališni, televizijski i filmski glumac Alen Liverić i njegova mentorica Ela Romanova otplesali su slowfox. ''Ovako kako si ti odradio taj nastup od početka do kraja s fokusom to je ono što ja potičem kod svih u ovom showu, a ti to imaš već na početku. Ima mjesta za napredak, ali dobar si i veselim se gledati nastavak", započeo je Igor. "Napisala sam šarmantno, nježno, lijepo, protočno... tako ste kliknuli i baš ste dobro uklizali u ovu prvu emisiju", istaknula je Larisa. Osvojili su 25 bodova žirija.

Pjevačica Emilija Kokić istaknula je da joj je „Ples sa zvijezdama“ najveći izazov dosad, a njen mentor Patrik Seretin prvi put je mentor u showu. "Prekrasno vas je bilo gledati, stvarno ste lijepo klizili i plovili. Noge su te slušale večeras Emilija, ali trema je prevladala. Ono što ti mogu savjetovati za drugi put - isključi sve oko sebe i zamisli da ste sami u dvorani", dala je savjet Franka. "Sve što je negativno i što će biti negativno rečeno ja ću to zaboraviti. Vidim jednu toplinu plesača u tebi koji čuči i čeka da izađe van i ja te molim da sljedeću nedjelju to vidimo", istaknuo je Ciboci. "Bilo je jako lijepo, ali malo suzdržano, vidjelo se da paziš i brojiš. Imaš jako dobrog partnera i on pokazuje svojim plesom da te može puno naučiti tehnici i veselim se vidjeti kako ćete napredovati", rekla je Larisa. "Meni se činilo da je muzikalnost bila točna, a ovo što oni pričaju u suzdržanosti ponekad trebaš pripaziti na ramena i zauzmi više prostora pa će to sve sjesti na svoje", zaokružio je Igor. Osvojili su 17 bodova žirija.

Ana Zaninović i Mario Ožbolt plesali su paso doble. Ona kao svaki sportaš ide po pobjedu. Sestra blizanka Lucija znači joj sve u životu, a zamjenom su pokušale zbuniti plesača Maria na upoznavanju. No, nije se dao smesti i odmah je prepoznao svoju partnericu. "Ana ovo je meni iznenađenje večeri, Bravo! Ima mjesta za napredak, ali sve u svemu jako, jako dobro. Bravo!", oduševljen je bio Igor Barberić. "Kako ti stoji ovaj ples! Kako si i sama rekla imaš tu snagu, eksplozivnost. Ti si u ovom plesu zapravo sama pobijedila bika, još da samo spustiš malo ramena i dodaš fokus u okretima i mislim da ni Ciboci neće naći manu", dodala je Franka. "Okreti katastrofa, ja mislim da još lošije u 'Plesu sa zvijezdama' nisam imao prilike vidjeti. Ti si bila matador, a on je bio tvoj plašt. No, s obzirom na to da je ovo prva emisija i više nego dovoljno", strog je bio Ciboci. "Mene uopće nisi iznenadila, očekivala sam da ćeš biti takva. Ulila si vještinu sporta u taj ples, ta oštrina, sigurnost, meni je bilo super", zaključila je Larisa. Osvojili su 26 bodova žirija.

Fran Lauš i Rebecca Krajnović nakon ozbiljnih priprema došli su na pozornicu showa „Ples sa zvijezdama“ pokazati svoje plesno umijeće. Fran je naš influencer i model, a sad ga je upoznala šira publika pred malim ekranima. "U prilogu si rekao da se osjećaš glupo dok plešeš, ja mislim da je to ključna stvar. To makni i ima tu nešto sigurno", istaknuo je Barberić. "Ovo je nažalost jedna od lošijih verzija quickstepa koje sam ja vidio. Sljedeći put treba to sve bolje ukalupiti", iskren je bio Ciboci. Čudno ja se u nekim točkama moram složiti s Cibocijem, ali po meni nisi bio toliko ukočen za nekoga tko dosta vremena provodi u teretani. Vidim potencijal i jedva čekam vidjeti napredak", dodala je Franka. Osvojili su 15 bodova žirija.

Rumbu su otplesali Petra Kurtela i Damir Horvatinčić. "Ti si se stvarno pretvorila u jednu predivnu, gracilnu, meku, dugu ženu i ova ti je rumba jako dobro sjela. Ja mislim da si stvarno dobro to otplesala. Meni je ovo sve bilo jako fora, a uz Damira mislim da ćeš daleko stići", rekla je Larisa. "Meni da je netko rekao napravit ću komičnu rumbu ja bih rekao - stvarno? Baš mi je sjela ova rumba. Za prvi ples i još rumbu, ovo je bilo jako, jako dobro", istaknuo je Igor. "Ja se još uvijek smijem. Tako mi je drago da si ove sezone s nama. Gledala sam te tvoje ruke koje nemaju kraj. Prekrasno, ti okreti. Sve je bilo super, prošle sezone smo imali Asima kojemu je trebao komični element da izvuče ples. Tebi to nije potrebno", potaknula ih je Franka. "Ne znam kako bih počeo ovaj komentar, ali znam kako bih završio. Ovo je bila definitivno najbolja izvedba dosad!", istaknuo je Ciboci. Osvojili su 28 bodova žirija.

Mario Mandarić i Helena Naletilić izveli su paso doble. "Ima mjesta za napredak, ali bilo je to dobro, imaš neki jako cool stav. To je to zasad", započeo je Igor Barberić, a nastavio Marko Ciboci: "Izgledaš jako opasno, taman prigodno za paso doble, no ples nije pratio to. Molim te da sljedeću nedjelju kvaliteta plesa prati tvoju posturu." "Dopala mi se tvoja izvedba i energija koju vas dvoje imate, sinergija ja bih rekla. Mislim da si dobar i reci da plesu", zaokružila je komentare Larisa. Osvojili su 25 bodova žirija.
Sportašica Maja Drobnjaković prošle sezone bila je gošća u emisiji „Plesa sa zvijezdama“, a ove je sezone gledamo u paru s mentorom Markom Mrkićem. Profesorica je kineziologije po struci, s 8 godina počela se sportski baviti gimnastikom. Sudjelovanjem u ovom showu želi pokazati ljudima da ništa nije nemoguće i da samo treba imati dovoljno hrabrosti. "Gledam te tamo kako se penješ po stepenicama i dobro da mu vjeruješ. Ja mislim da ćeš ti biti jedna od onih u sezoni kojoj ću ja visiti za vratom jer imaš toliko toga dobrog", komentirao je Igor. "Tako si se hrabro prepustila partneru, bilo je prekrasno. Ti si inspiracija u svakom pogledu. Dobrodošla natrag i sigurna sam da ćemo te gledati još jako dugo", istaknula je Franka. "Ja bih te molio da naučiš sve muške i ženske zvijezde kako se drži u tangu", poručio je Ciboci. Osvojili su 29 bodova žirija.

Tara Thaller i Mateo Cvenić otkrili su da imaju velika očekivanja i nade u showu „Ples sa zvijezdama“. S njima nema kraja smijanju, a nadaju se da će publika uživati baš kao što i oni uživaju u plesu. "Pomno sam pratio od početka pa do kraja, ne mogu reći da je bilo loše, ali ne mogu reći ni da je bilo super. Malo sam više očekivao od tebe emocija, karaktera, za razliku od drugih stilova", započeo je Ciboci. "Ti si Tara jedan takav talent u svemu što radiš, tako da me nisi razočarala. U svakom segmentu mi se svidjelo", istaknula je Franka. "Ne slažem se s Cibocijem, meni je ovo bilo sjajno. Imala si izražaj, imali ste kontakt, nizak centar, dinamično je bilo, plesno, muzikalno. Meni je ovo sjajno!", zaključila je Larisa. Osvojili su 28 bodova žirija.

Marco Cuccurin je otkrio kako mu se želja ostvarila, te nije krio oduševljenje što je za mentoricu dobio Paulu Tonković. "Na kraju smo pa ću biti kratak. Jako je dobro da je tvoj nastup na kraju jer si ti kao jedan plesni šećer", komentirao je Igor Barberić. "Toliko si ozaren dok plešeš i mislim da si jako dobro izveo. Od početka do kraja si bio totalno unutra. Paula te vodi savršeno", poručila je Larisa Lipovac Navojec. "Ti si jednostavno prštao na sve strane. Ja tebe baš obožavam, plesao si kao da smo negdje na sedmoj emisiji", zaključila je Franka. Osvojili su 28 bodova žirija.


Trinaest parova otplesalo je svoj prvi ples, a što ih čeka u idućoj epizodi te tko će prvi napustiti show, ne propustite doznati već iduće nedjelje na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju