UFC borbe iz Minneapolisa gledatelji će moći uživo pratiti na portalu GOL.hr, a snimka će biti prikazana u programu Nove TV.

U noći sa subote na nedjelju, 30. lipnja, ljubitelji borilačkih sportova moći će pratiti prijenos UFC Fight Nighta iz Minneapolisa u američkoj državi Minnesoti. Spektakularni okršaji prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 3 sata ujutro, dok će snimka biti prikazana u noći s nedjelje na ponedjeljak, u 00:00 u programu Nove TV. Kroz borbe će gledatelje voditi komentatori Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.



Ovu priredbu predvodit će okršaj dva teškaša, Francisa Ngannoua i Juniora dos Santosa. Nakon poraza od Stipe Miočića i Derricka Lewisa, Ngannou se vratio pobjedama nad Curtisom Blaydesom i Cainom Velasquezom. Nakon neuspjeha u borbi za titulu protiv Stipe Miočića, Junior dos Santos naslagao je tri pobjede protiv respektabilnih protivnika Blagoyja Ivanova, Taija Tuivase i Derricka Lewisa. Na teškaškim ljestvicama Ngannou se nalazi na drugom, a Dos Santos na trećem mjestu.

Gledatelji će moći vidjeti i borbu u kojoj će rukavice ukrstiti Demian Maia i Anthony Rocco Martin. U veljači je Maia, koji u karijeri bilježi 26 pobjeda i devet poraza, savladao Lymana Gooda, čime je prekinuo niz od tri poraza. Protivnik mu je ovoga puta 29-godišnji Anthony Rocco Martin, koji u karijeri ima 16 pobjeda i četiri poraza, s trenutnim nizom od četiri pobjede, od kojih je posljednja upisana u ožujku, kada je svladao Sergija Moraesa. Gledatelje očekuje i borba Josepha Benavideza i Jussiera Formige. Benavides u svojoj karijeri bilježi 27 pobjeda i pet poraza, a u posljednjoj borbi pobijedio je Dustina Ortiza, dok je u prosincu svladao i Alexa Pereza. Formiga u karijeri bilježi 23 pobjede i pet poraza, dok u kavez ulazi s četiri pobjede zaredom.

U ostalim borbama gledatelji će moći vidjeti dva okršaja u pero diviziji između Roosevelta Robertsa i Vinca Pichela te Drewa Dobera i Marca Pola Reyesa, kao i meč u poluteškoj kategoriji između Alonza Menifielda i Paula Craiga.

Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju