UFC Fight Night iz Bostona prenosit će se uživo na portalu GOL.hr, a snimka će biti prikazana na Novoj TV.

U petak, 18. listopada u Boston stiže još jedan spektakularni UFC događaj za sve ljubitelje borilačkih sportova. Izravan prijenos napetih borbi bit će na portalu GOL.hr s petka na subotu u 3 sata ujutro, dok će se snimka borbi prikazati sa subote na nedjelju u 1 sat ujutro na Novoj TV. Uz Vladu Bobana, borbe će komentirati i stručni komentator Zelg Galešić.



U glavnoj borbi večeri u svom debiju u poluteškoj kategoriji gledatelje očekuje okršaj bivšeg prvaka u srednjoj diviziji Chrisa Weidmana sa sjajnim i dosada neporaženim Dominickom Reyesom. Weidman po prvi put u ring ulazi nakon prošlogodišnjeg teškog poraza od Ronalda Souze, a ujedno će to biti i njegov prvi nastup u poluteškoj kategoriji. S druge strane, Reyes, koji je u zadnjem meču svladao Volkana Oezdemira, jedan je od najvećih potencijala u poluteškoj kategoriji i ima priliku pobijediti bivšeg prvaka.

U Bostonu na novom uzbudljivom UFC spektaklu u oktogon ponovno ulaze Yair Rodriguez i Jeremy Stephens u okršaju pero divizije i to četiri tjedna nakon okršaja u Mexico Cityju koji je zaustavljen nakon samo 15 sekundi prve runde. Sve što je tu borbu činilo fantastičnom tada, vrijedi još uvijek: Rodriguez je i dalje jedan od najintrigantnijih talenata u nastajanju, a Stephens još jednom ima priliku zaustaviti samouvjerenog mladića. No ovoga puta među dvojicom boraca postoji i istinska napetost nakon rata riječi koji je uslijedio po završetku prve borbe.

Spektakularni UFC Boston u ostalim borbama donosi i bivšeg NFL igrača Grega Hardya, čiji je suparnik debitant u UFC-u Ben Sosoli, a na glavnom programu koji počinje od 3 sata ujutro gledatelji će imati prilike vidjeti okršaje Joe Lauzona i Jonathana Pearcea, Maycee Barber i Gillian Robertson, te Derona Winna i Darren Stewart.

Glavni program UFC-a Boston:

Dominick Reyes vs. Chris Weidman
Yair Rodríguez vs. Jeremy Stephens
Greg Hardy vs. Ben Sosoli
Joe Lauzon vs. Jonathan Pearce
Maycee Barber vs. Gillian Robertson
Deron Winn vs. Darren Stewart

Novosti o UFC borbama pratite na portal GOL.hr te u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju