UFC 236 prenosit će se uživo u noći sa subote na nedjelju, 14. travnja u 4 sata poslije ponoći na portalu GOL.hr, a istoga dana snimka će biti prikazana na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, 14. travnja, ljubitelji borilačkih sportova uživat će u novom UFC događanju, ovoga puta iz State Farm Arene u Atlanti. Uzbudljive borbe izravno će se prenositi na portalu GOL.hr s početkom od 4 sata ujutro, a snimka će istoga dana biti prikazana u 23 sata u programu Nove TV. Gledatelje će kroz prijenos voditi komentatori Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.



Na istom se programu ovoga puta nalaze čak dvije borbe za privremenu titulu. Glavna će borba biti ona za privremeni pojas lake kategorije, između Maxa Hollowaya i Dustina Poiriera. Holloway je posljednji put borbu izgubio u kolovozu 2013. od Connora McGregora, dok je Poirier posljednji put izgubio u rujnu 2016. od Michaela Johnsona. Za privremeni pojas srednje kategorije borit će se Kelvin Gastelum i Israel Adesanya. Gastelum je ostao bez prilike za napad na titulu na UFC-u 234 nakon što se njegov suparnik Robert Whittaker morao povući zbog hernije abdomena. Novozelanđanin Adesanya pobijedio je tada brazilsku legendu, 14 godina starijega Andersona Silvu jednoglasnom sudačkom odlukom.

U poluteškoj kategoriji gledat ćemo borbu između Eryka Andersa, koji za stalno odlazi u diviziju do 93 kilograma i opakog udarača, Khalila Rountreea Jr. Nakon uzastopnih poraza od Thiaga Santosa i Eliasa Theodoroua, Anders se vraća u polutešku kategoriju. S druge strane, Rountree će se pokušati vratiti, nakon što je niz od tri pobjede prekinuo porazom od Johnnyja Walkera.

Osim toga, na ovoj spektakularnoj UFC priredbi vidjet ćemo i borbu Alana Joubana i Dwighta Granta u velter kategoriji. Jouban je u posljednjoj borbi prepunoj akcije savladao Bena Saundersa, a Grant je u posljednjoj borbi svladao Carlosa Pedersolija u posljednjoj sekundi prve runde. U borbi poluteške kategorije rukavice će ukrstiti Ovince Saint Preux i Nikita Krylov. Krylov je u rujanskoj borbi izgubio protiv Jana Blachowicza, a Saint Preuxu je ovo prva borba nakon što ga je Dominick Reyes svladao prošloga listopada. Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju