Ovoga vikenda, 25. veljače, još jedna spektakularna UFC-ova priredba na kanalima Nove TV donosi nove, nepredvidive okršaje.

Čak tri uzbudljive i napete borbe za titulu prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 2 sata ujutro, dok će snimka istoga dana biti prikazana i u programu Nove TV. Zanimljive borbe komentirat će novinar Nove TV Stipe Sladoljev i stručni sukomentator Zelg Galešić.

U glavnoj borbi ovoga puta snage će odmjeriti iskusni borci perolake kategorije Jeremy Stephens i Josh Emmett. Stephensu će ovo biti čak 28. nastup na UFC-u što je drugi po redu rekordni broj nastupa za ovu organizaciju, dok mu je to ujedno četvrta naslovna borba. Prije mjesec dana tehničkim nokautom je pobijedio Doo Hoa Choija, a sad se vraća kako bi ponovno došao do trijumfa. Sigurno mu neće mu biti lako jer ga čeka nimalo lak protivnik Emmett, koji je krajem prošle godine u kanadskom Winnipegu lijevim krošeom nokautirao Ricarda Lamasa. Sasvim je sigurno kako je pred gledateljima još jedna fenomenalna borba za titulu najjačega.

Neizvjesni i napeti bit će i ostali mečevi u kojima će snage odmjeriti dvije ponajbolje borkinje slamka kategorije, Jessica Andrade i Tecia Torres. Bivša izazivačica Andrade u oktogon će ući nakon sjajne rujanske pobjede nad Claudiom Gadelhom kojoj je to bio najteži poraz u karijeri. U kavez će ući i devetoplasirani poluteškaš Ovince Saint Preux koji će se boriti s Ilirom Latifijem. Saint Preux u ovaj meč ulazi s tri uzastopne pobjede, dok je Latifi u zadnjih pet UFC nastupa upisao čak četiri pobjede i jedan poraz.

Ljubitelji borilačkih sportova moći će pratiti atraktivne borbe uživo u noći sa subote na nedjelju, 25. veljače u 2 sata ujutro na portalu GOL.hr, a istoga dana bit će prikazana i snimka borbe na Novoj TV u 23:15.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju