UFC 223 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 8. travnja u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV

 U noći sa subote na nedjelju, UFC sa svojim 223. izdanjem odlazi u poznati njujorški Barclays Center s dva spektakularna okršaja za titulu. Izravan prijenos borbi od 4 sata ujutro uživo će prenositi portal GOL.hr uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca, dok će snimka istoga dana u večernjim satima biti prikazana i u programu Nove TV.

Iako je dugoočekivani okršaj Fergusona i Nurmagomedova propao, umjesto privremenog prvaka uskočio je prvak perolake divizije Max Holloway koji će se s opasnim Dagestancem boriti za prestižnu titulu. Max Holloway dosad je nanizao 12 pobjeda, a njegov je niz jedan od najboljih u povijesti promocije, a borba ovog vikenda bit će njegova prva UFC borba u lakoj kategoriji, u koju je već ranije najavljivao odlazak.

U sunaslovnoj borbi bivša prvakinja Joanna Jedrzejcyk pokušati vratiti titulu koju joj je oduzela Rose Namajunas. Namajunas je na UFC-u 217 izvela prevrat godine kad je zaustavila Poljakinju tehničkim nokautom i to u prvoj rundi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju