UFC 274 na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju, 8. svibnja u 4 sata poslije ponoći na portalu GOL.hr, snimka će biti emitirana u večernjem terminu na Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju, 8.svibnja , na rasporedu je još jedna spektakularna UFC-ova priredba, ovoga puta iz Footprint Centra u Phoenixu. UFC 274 donosi nam dvije borbe za naslov prvaka i još tri sjajna dvoboja. Napete borbe prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a snimka će istoga dana biti prikazana u večernjem terminu u programu Nove TV. Gledatelje će kroz prijenos voditi komentatori Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.
Glavnu će borbu predvoditi okršaj prvaka lake kategorije, Charlesa Oliveire koji će tražiti obranu naslova protiv Justina Gaethjea. Gaethjeju je ovo drugi napad na titulu, nakon što je 2020. izgubio od Habiba Nurmagomedova.

U drugoj borbi za naslov susrest će se aktualna prvakinja u kategoriji slamka Rose Namajunas i bivša prvakinja Carla Esparza. Bit će to njihov uzvratni meč nakon sedam i pol godina. Slavila je tada Esparza no u posljednjim borbama Namajunas je pokazala cijeli niz vještina i tako dokazala da je neprikosnovena kraljica divizije.
Amerikanci Michael Chandler i Tony Ferguson naći će se u okršaju vrhunskih boraca lake kategorije, legendarni Brazilac Mauricio Shogun Rua odmjerit će snage s Ovince. St Preuxom u poluteškoj kategoriji, dok će se u dvoboju lake kategorije susresti američki veterani Donald Cerrone i Joe Lauzon.


Tko će osvojiti UFC-ovu titulu vidjet ćemo ovoga vikenda u spektakularnom prijenosu UFC-a 274 na kanalima Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju