UFC 234 na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju, 10. veljače u 4 sata poslije ponoći na portalu GOL.hr, a istoga dana snimka će biti emitirana na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, 10. veljače, na rasporedu je još jedna spektakularna UFC-ova priredba, ovoga puta iz Rod Laver Arene u australskom Melbourneu. Napete borbe prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a snimka će istoga dana biti prikazana u večernjem terminu u programu Nove TV. Gledatelje će kroz prijenos voditi komentatori Vlado Boban i Zelg Galešić.



Glavnu će borbu predvoditi okršaj prvaka srednje kategorije Roberta Whittakera, koji će na domaćem terenu tražiti obranu naslova protiv Kelvina Gasteluma. Ako ga uspije pobijediti, 27-godišnji Gastelum bit će prvi borac koji je porazio Whittakera nakon dugo vremena. Whittaker je trenutni prvak srednje kategorije, bilježi devet uzastopnih pobjeda, a posljednji je poraz zabilježio 2014. u borbi protiv Stephena Thompsona. Za godinu dana mlađeg Gasteluma ovo je ujedno prvi napad na titulu, koji je izborio pobjedama nad Michaelom Bispingom i Ronaldom Souzom.

U sunaslovnoj borbi očekuje nas okršaj legendarnog povratnika Andersona Silve i velike mlade nade koja oduševljava fanove, Israela Adesanye. Četrnaest godina stariji Silva vraća se u kavez nakon duljeg vremena, a njegov protivnik Adesanya predstavlja veliku nadu u srednjoj kategoriji i oduševljava fanove iz borbe u borbu. Tko će osvojiti UFC-ovu titulu te hoće li pobijediti mladost ili iskustvo, vidjet ćemo ovoga vikenda u spektakularnom prijenosu UFC-a 234 iz Melbournea na kanalima Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju