Film kojeg krasi intrigantnost i spektakularnost!

U filmu "Putnici" redatelja Mortena Tylduma glavne uloge ostvarile su holivudske zvijezde Jennifer Lawrence i Chris Pratt. Film je ovo kojeg krasi intrigantnost i spektakularnost. 

Jedna od najvećih zanimljivosti vezanih uz ovaj film jest ta da se još davne 2007. njegov scenarij nalazio na tzv. "Crnoj listi", odnosno popularnoj holivudskoj listi odličnih scenarija koji još nisu producirani.

Radnja filma prati dvoje putnika, Auroru i Jima, koji se nalaze na golemom svemirskom brodu Avalon. On ih prevozi u novi život, na novoj planeti Homestead II. Na brodu se nalazi oko 5000 putnika i članova posade, a svi su oni u dubokoj hibernaciji iz koje bi se trebali probuditi koji mjesec prije dolaska na odredište.

Nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na cilj, putovanje postaje smrtonosno. Između Jima i Aurore javlja se međusobna privlačnost tijekom zajedničkih pokušaja otkrivanja misterija koji se krije iza njihova preranog buđenja. Sve se više upoznaju i zaljubljuju. 

Mnogu su poznati holivudski glumci za vrijeme pretprodukcije bili zaintereseiarni za glavne uloge – Keanu Reeves, Reese Witherspoon, Rachel McAdams i Emily Blunt. Uz Jennifer Lawrence i Chrisa Pratta u ostalim ulogama pojavljuju se Michael Sheen, Laurence Fishburne i Andy Garcia.

Film "Putnici" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju