Film kojeg krasi intrigantnost i spektakularnost!

Riječ je o filmu 'Putnici' redatelja Mortena Tylduma u kojem su glavne uloge ostvarile holivudske zvijezde - Jennifer Lawrence i Chris Pratt. Film je ovo kojeg krasi intrigantnost i spektakularnost. 

Jedna od najvećih zanimljivosti koja je vezana uz ovaj film je ta da se još davne 2007. godine njegov scenarij  nalazio na tzv. 'Crnoj listi' odnosno popularnoj holivudskoj listi odličnih scenarija koji još nisu producirani.

Radnja filma prati dvoje putnika, Auroru i Jima, koji se nalaze na golemom svemirskom brodu Avalon. On ih prevozi u novi život, na novoj planeti Homestead II. Na brodu se nalati oko 5000 putnika i članova posade, a svi su oni u dubokoj hibernaciji iz koje bi se trebali probuditi koji mjesec prije dolaska na pdredište.

Nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na cilj, putovanje postaje smrtonosno. Između Jima i Aurore se javlja uzajmna privlačnost tijekom zajedničkoh pokušavanja otkrivanja misterija koji se krije iza njihova preranog buđenja. Sve više se upoznaju i zaljubljuju. 

Mnogu su poznati holivudski glumci, za vrijeme pretprodukcije, bili zaintereseiarni za glvne uloge -  Keanua Reevesa, Reese Witherspoon, Rachel McAdams i Emily Blunt bili su zainteresirani za glavne uloge. Uz Jennifer Lawrence i Chrisa Pratta u ostalim ulogama pojavljuju se Michael Sheen, Laurence Fishburne i Andy Garcia.

Film "Putnici" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju