Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Novogodišnja epizoda Zdravlja na kvadrat je u nešto drugačijem izdanju, ali ništa manje zanimljivom! U ovoj epizodi vidjet ćete niz zgoda i nezgoda sa snimanja. O nekim se reportažama iz ove emisije u godini iza nas govorilo i govorilo, a jedna od takvih je i reportaža o vježbanju s Nives Celzijus. Samo na društvenim mrežama Nove TV vježbanje s Nives pogledalo je više od 700 tisuća ljudi. Pogledajte podsjetnik kako je to izgledalo.

U godini iza nas trudili smo se obraditi niz zdravstvenih tema. Neke od njih dobile su vašu golemu pozornost. Jedna od reportaža, kada u pomoć zovemo nutricioniste, bila je ona o svinjskoj masti. Nakon njezinog emitiranja, opet smo obarali rekorde gledanosti na našim društvenim mrežama. Nizali su se vaši komentari, a mi ćemo se u ovom izdanju Zdravlja na kvadrat vratiti u veljaču 2021. godine.

Da će godina iza nas biti izuzetno teška za mnoge te da će donijeti niz problema, znali smo na počeku 2021. Odmah smo za vas tražili pomoć psihijatara te psihologa, i nismo pogriješili. Godina iza nas na mentalno zdravlje mnogih ostavila je itekako traga! Što su liječnici govorili početkom 2021. pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!



Ispred naših kamera „privodili“ smo mnoge. Segment emisije kojim vas želimo potaknuti na vježbanje i sport, čini se bio vam je itekako zanimljiv. Dobivali smo poruke koga biste voljeli vidjeti, a željeli ste gledati sportaše, glumce, glazbenike, ali i političare. Tako smo u siječnju 2021. na vježbanje poveli ministra rada Josipa Aladrovića. Kako se snašao? Podsjetnik pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat.



I kao da smo znali da će krajem 2021. godine biti objavljena jedna interaktivna karta, pa smo u lipnju napravili reportažu o muškom spolovilu. Tada nam je liječnik govorio o produžetku istog, i još ponešto, ali i da su naši muškarci oko 40. mjesta po muškom ponosu. I nije bio daleko od istine. Hrvati su na 35. mjestu od 143 države koje su sudjelovale u istraživanju. Za usporedbu, Amerikanci i Rusi su iza nas, ali Bosanci i Hercegovci su daleko ispred nas, na 25. mjestu. U ovom Zdravlju na kvadrat donosimo priču iz lipnja.



U ovotjednom Zdravlju na kvadrat vratit ćemo se u travanj. Skroman, običan, i iskren. Takav je bio pjevač Filip Rudan pred našim kamerama. Govorio nam je, tada i o mobingu kroz koji je prolazio kao dječak zbog svoje pretilosti te kakvog je to traga ostavilo na njega. Sada je momak za kojim uzdišu mnoge žene, a da bez sporta ne može, pokazao je na jednom zagrebačkom neboderu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju