Nova TV, najjača multimedijalna kompanija u Hrvatskoj i u veljači bilježi odlične rezultate na svojim digitalnim platformama. Rekordnim rezultatima u veljači mogu se pohvaliti specijalizirane stranice portala DNEVNIK.hr – Zimo.hr, zadovoljna.hr te folder.hr.

 Rekordan broj pregleda stranica – više od 23 milijuna - ostvarila je zadovoljna.hr. U usporedbi s istim razdobljem prošle godine imala je čak 44,8 posto više stvarnih korisnika.

Zimo.hr je ostvario rekordan broj stvarnih korisnika s njih više od 350.000 te rekordan broj pregleda stranica - gotovo milijun, dok je folder.hr ostvario rekordan broj pregleda stranica (preko 10 milijuna).

Portal DNEVNIK.hr imao je u veljači 20,1 posto više stvarnih korisnika u odnosu na isto razdoblje prošle godine te s 1.862.014 stvarnih korisnika i dalje čvrsto drži svoju poziciju među top dva najčitanija portala u Hrvatskoj.

Osim ovih sjajnih rezultata, Nova TV veliki je uspjeh u veljači ostvarila i na društvenim mrežama. Kanali Nove TV na Youtubeu su ostvarili 34.1 milijun pregleda, dok je na Facebook profilima video sadržaj pregledan ukupno 31.8 milijuna puta, a na Instagramu više od milijun. Na Facebook profilima Nove TV pratitelji su ostvarili preko 1.3 milijun interakcija (lajkovi, komentari, dijeljenja).

Izvor: GemiusExplorer, Tubularlabs.com, SocialBakers
Razdoblje: Veljača 2020.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju