Tko se vraća u show?

Sonja Kovač i Gordan Vogleš napustili su ''Ples sa zvijezdama'', no već u ovu nedjelju dobit će priliku zajedno s preostalim parovima koji su ispali iz natjecanja vratiti se u show.



Naime, iduće nedjelje na plesni podij opet staju zvijezde Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač skupa sa svojim plesnim partnerima. Koga gledatelji žele ponovno pratiti u plesnim cipelama, vidjet ćemo nakon nastupa šest parova koji će se boriti za naklonost žirija i publike već ove nedjelje.

Nakon pojedinačnih plesova šest parova vidjeli smo ove nedjelje i nastupe timova: ''CZ bolji'' kojeg su predvodili Ivan Šarić i Paula Jeričević i tim ''Slatkiši'' na čelu sa Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić.

Žiri je odlučio da je ''cz bolji'' ipak bio taj tim, a to im je donijelo i dodatne bodove. "Oduševili ste me jer moramo gledati prvo sinkronizaciju i u tome ste bili izvrsni. Ostavili ste fantastičan dojam", zaključio je Nicolas. "Parovi su bili na visokoj razini, formacije sinkronizirane, energija fantastična, pohvalio ih je Dinko. "Jako lijepo plešete, poštujete se što je bitno za ovakav ples", rekla je Tamara.

Tim "Slatkiši" plesao je jive. "Meni ste bili dosta ujednačeni, ali mislim da ste trebali malo bolje kondicijski otplesati", poručila im je Tamara. Almira je priznala kako je jive teža disciplina, ali da se tim previše raspadao. "Dopalo mi se što ste iskoristili hip hop formacije i bili ste mrvicu manje sinkronizirani nego prvi tim", zaključio je Nicolas. "Po mom ukusu ste bili koreografski neujednačeni, ali slatki ste bili", kratak je bio Dinko.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju