Veliko iznenađenje...

Nastavak šumske avanture testirao je izdržljivost genijalaca i znanje ljepotica. Kandidati su ovoga puta morali proći „vojnu vježbu“, ali kao tim. Genijalci su što brže i što točnije morali proći poligon i tako doći do pitanja te zatim dotrčati do svojih partnerica koje su što prije morale pročitati pitanja i točno odgovoriti na njih, po zadanom redoslijedu.

Prvi su krenuli Marino i Marijan koji su dobili prednost od deset sekundi zbog pobjede u prošlom zadatku. „Borim se samo s jednom osobom, s Marinom, i to mi daje još veću motivaciju jer je on favorit u ovome“, kaže Marijan koji je, jednako kao i njegov glavni protivnik u ovom zadatku, dobio prednost u izvršavanju izazova. „Adrenalin puca još od početka, prije nego smo krenuli“, govori Marijan. Unatoč tome što je bio favorit u ovom izazovu, Marino od početka nije bio uvjeren u dobar rezultat. „Nismo uopće usklađen tim. Nemam baš povjerenja u Petru, s obzirom da ni pola skripte nije uspjela pročitati“, kazao je. Ena je briljirala u kvizu, na sva pitanja jedina je dala točne odgovore, pa je odlučeno kako su ona i Marijan par koji u ovom zadatku koji osvaja imunitet.



Unatoč najbržem vremenu, Marinu i Petri izmakla je pobjeda zbog njezinih netočnih odgovora. „Ljut nisam jer sam znao kako će to ispasti“, govori Marino. „Na primjeru Marina i Petre možemo vidjeti da je timski rad sve, ne može samo brzina pobijediti“, kazala je Adriana.

Marijan i Ena od eliminacija htjeli su sačuvati dva para – Karla i Helenu te Luku i Adrianu. „Luka me fascinira, posebno njegov mozak. Želim biti što dulje u blizini takvog dečka i pokušati upiti što interesantnije činjenice“, rekla je Ena. No, čini se kako Marijanu smeta takav odnos Ene prema Luki. „Čemu toliko često spominjanje njega, kao da mi namjerno želi nabiti komplekse“, rekao je Marijan.



Za eliminacijski kviz odabrali su Nina i Martinu te Petru i Marina. „Pretpostavljam da nas se žele specifično riješiti“, izrazio je svoje mišljenje Marino.

Nakon kviza Igor im je rekao kako su ovo bile lažne eliminacije. Nakon završetka igre, Nino i Martina dobili su, umjesto ispadanja iz igre, drugu priliku za nastavak borbe za glavnu nagradu, što je šokiralo sve kandidate. „Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi se takvo nešto moglo dogoditi“, kazala je uzbuđena Martina. Nakon lažnih nominacija, kandidati su se opustili i zabavili na druženju. 



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji: 



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju