Farmer Jani tuži se na bolove, na farmu stigla liječnica.

Prvo jutro za farmere započelo je poprilično kaotično. Obzirom da su se družili do kasno u noć, većina ih se probudila mrzovoljna i nenaspavana. No, što su uživali – uživali su, jer s radovima na farmi se mora krenuti.



Gazdarica Sanja okupila je farmere i počela dijeliti zadatke. Dok su svi bez ikakvog prigovora prihvatili zadatke, farmer Jani povukao se u sobu kazavši kako mu treba odmor jer ga boli rame od veslanja prethodnog dana, a spomenuo je i kako ga farmeri žele otrovati. ''Jučer prilikom veslanja, ova stara ozljeda me boli, cijelu noć nisam spavao'' kazao je Jani i zatražio liječničku pomoć koja je odmah stigla na imanje i pregledala ga. Pogledajte što je rekao Jani:



''Pacijent je navodio da ima bolove u lijevom ramenu i u trbuhu oko pupka. Navodi da ga se hoće trovati, zahtjeva hitnu, vađenje testosterona'' otkrila je liječnica i zaključila: ''Nakon anamneze i fizikalnog pregleda otkrila sam da se ne radi o nikakvoj fizičkoj boli, možda blaga interkostalna bol, blaga nategnutost mišića zbog jučerašnje aktivnosti''

Gazdarica Sanja odlučila je biti blagonaklona i dopustiti mu da kvalitetno odmori ne bi li se mogao pridružiti ostalima u izvršavanju farmerskih zadataka. ''Gledam na to da je to sve igra. Nećemo moći funkcionirati s ljudima koji ne mogu raditi'' zabrinuta je gazdarica.

U prethodnoj epizodi vidjeli smo dolazak Mije i Frane u kasnovečernjim satima kada su farmerima priopćili da će netko od njih morati već napustiti show, a tko je najslabija karika – odlučit će gazdarica. U fotogaleriji pogledajte najzanimljivije trenutke jučerašnje emisije:



Tko prvi napušta show te što će biti s Janijem, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju