Marija F. je naišla na nešto zaista neočekivano. Pogledajte njenu reakciju!

Voditeljica Irina Čulinović sastala se s majkama da bi doznala kakva je situacija s djevojkama te koja najbolje kotira kod njihovih sinova. Dok su neke majke kazale kako su u pogledu djevojaka ostale kod svog prvog mišljenja, neke su ga čak i promijenile, a kod mame Ane to je bilo i najizraženije. „Dragana se meni činila kao nježna, draga, međutim poslije kada sam je malo bolje upoznala vidjela sam da to nije baš tako. Primijetila sam da ta cura nije bila potpuno iskrena.“ objasnila je mama Ana.



Kako bi pomogla mamama, Irina im je dala mogućnost da vrate jednu od djevojaka.

Međutim, nova djevojka za Marka neće biti jedna od onih koje je otpisao, već iz Adnanova tima. Merima je ponudila Mariu Ninu koju je Adnan eliminirao. „Da vidimo što je to nama Merima uvalila, možda je to nešto loše.“ skeptična je mama Ana.

Dok je mama Ana sređivala dolazak nove djevojke, Marija F. je sama naišla na nešto zaista neočekivano: 




Kada se Marko nakon cjelodnevnog izbijanja vratio kući, djevojke su ga najprije napale servirajući mu da su u njegovoj sobi pronašle žensko donje rublje.

Marka je zaintrigiralo njihovo komešanje, pa je odlučio ponoviti speed dateove kazavši svakoj da ima 15 minuta za uređivanje i 15 minuta za spoj s njim.

To me malo zaprepastilo da mi na neki način vodimo glavnu ulogu.“, uplašena je bila Dragana, dok se ostalim djevojkama svidjela ideja. „Vrijeme je došlo da zaista vidimo, sada nakon ovoga svega što smo prošli, da li jedna od njih ima nešto u sebi ili samo želi biti na televiziji!“ zaključio je Marko.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju