Ne propustite prvu epizodu ovog ponedjeljka na Novoj TV!

Nova TV na male ekrane od ponedjeljka donosi napetu tursku dramsku seriju s proslavljenom Ahu Yagtu koju su gledatelji imali prilike upoznati kao pohlepnu odvjetnicu Džandan u hit seriji "Tuđi život". Ovoga puta obožavatelji turskih sapunica pratit će je u ulozi Suzane, bogate ljubavnice Akifa (Celila Nalcakana) zbog koje je on skrivio dvije nesreće u kojima je četvero djece ostalo bez roditelja.

 

Akif Atakul (Celil Nalcakan)

 

Ima 42 godine. On je čovjek koji vjeruje da može zavladati svijetom. Nedostaje mu osjećaja za savjest i suosjećanje, no isto je toliko slatkorječiv, brbljiv i zgodan. Ne postoji ono što neće učiniti i pravilo koje neće pogaziti kad je riječ o njegovim željama i koristi.

Nebahat Atakul (Simg Slecuk)

 

Ima 40 godina i uživa u bogatstvu i moći svoga supruga Akifa, ali ne i njegovoj privrženosti. Ona je hrabra žena koja, kad se sretna obiteljska slika koju je stvorila nađe u opasnosti, ne vidi nikoga i spremna je riskirati sve kako bi osigurala život za sebe i djecu.

Suzane Manyasli (Ahu Yagtu)

Ima 34 godine. Zgodna je, njegovana i privlačna žena. Ona je osjećajna žena koja je dosta puta povrijeđena dok je ljubav i nježnost koju nije pronašla kod muža tražila vani. S događajima koje će doživjeti iznova će otkriti sebe i suočiti se s tajnama iz prošlosti.

Sengul Eren (Fadik Sevin Atasoy)

Sengul je u srednjim godinama i cijeli je život bila ambiciozna, ali život joj je davao samo loše karte. Kad njezini nećaci ostanu bez roditelja, ona je adresa na koju se prvo zapute. Iako im želi pomoći nije sklona ni tome da im previše popušta. No okolnosti koje se pred njima otvore, njoj daju ideje kako da dođe do svojih neispunjenih ambicija.

Asye Eren (Su Burcu Coskun)


Ima 17 godina. Jednostavna, iskrena i snažna djevojka, majčinski tip. Ona je radišna djevojka koja je majka starijoj braći i maloj sestrici Emel, a pritom vrijedno uči za školu. Uza sve to ima i prekrasan glas.

Novu tursku seriju „Snaga obitelji“ pratite od 16. svibnja u programu Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju