Imaju li Oguldžan i Cihan nekih sličnosti?

Energičan, pričljiv i posesivan – tri su riječi kojima bi samoga sebe opisao Cihan Şimşek, 30-godišnji turski glumac koji nam je poznatiji kao Oguldžan iz serije "Snaga obitelji". Ako je suditi po ovoj njegovoj ulozi, jedno je sigurno – zaista je pričljiv!

Oguldžan je simpatičan mladić koji stvarnosti u kojoj živi pristupa vrlo opušteno i bezbrižno. Sanja o lagodnom životu, no rad mu baš i nije prva stvar na pameti. Pomalo je neozbiljan, međutim, kad si nešto zacrta čini sve da taj cilj i ostvari. Čak i kad ga na tom putu zateknu nevolje.

S druge strane, ima mnogo razumijevanja i empatije za ljude oko sebe. Uvijek nastoji pomoći onome kome je pomoć potrebna, bez obzira na to što ni sam nema mnogo.

Cihan Şimşek s glumom se poečo baviti još u djetinjstvu. Sa 16 godina upisao se u glumačku agenciju i ubrzo dobio prvu ulogu. Otada nije stao, a gluma mu je danas u središtu života. Sve svoje uloge shvaća vrlo ozbiljno i za njih se priprema sve do najmanjeg detalja. Smatra da je kvalitetna priprema za ulogu već pola odrađenog posla.

A kada ne bi bio glumac, kaže, igrao bi nogomet. Ipak, zasad se još uvijek odlično snalazi na glumačkoj sceni i ne čini se da ćemo ga tako skoro gledati na nogometnom terenu!

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju