Gözde Türker odlično se snalazi i na YouTube sceni!

Gözde Türker 26-godišnja je turska glumica koju u seriji "Snaga obitelji" gledamo u ulozi Harike, djevojke koja odrasta u bogatoj obitelji. Odgojena je tako da smatra kako novac, i moć koju on nosi, uvjetuje način na koji će ju drugi ljudi gledati i (ne) poštivati.

Ismijava druge zbog njihove neimaštine, a kada i sama ostane bez gotovo svega što posjeduje na vlastitoj koži osjeti kako je to biti nemoćan i ponižavan. Takve životne okolnosti dovode ju do upuštanja u sitne, ali i one ozbiljnije krađe, psihičkog poremećaja s kojim se osobito bori kad se nađe u napetim i neizvjesnim situacijama.

Za razliku od Harike, Gözde je marljiva i veoma ambiciozna mlada žena s vlastitim ciljevima i snovima. U njihovu joj ostvarivanju, dakako, pomaže novac, ali ga smatra samo sredstvom koje ipak ne može usrećiti ljude. 

Voli modu i obraća pažnju na stil odijevanja, međutim, nisu joj važne robne marke niti se, kako kaže, u njih razumije. Važno joj je da je odjeća udobna i da je ona zadovoljna. Općenito, više je sklona drugim životnim vrijednostima nego samom luksuzu.

 

U slobodno vrijeme Gözde voli putovati, kuhati, gledati filmove... No, u tim pustolovinama nije sama jer joj društvo pravi suprug Anil, za kojeg se udala u srpnju prošle godine. Kako kaže, vrlo su slični i puno se smiju, a kad su zajedno rade što god im padne na pamet. Tako često snimaju svoje dogodovštine i zajedničke trenutke pa se Gözde, osim što je uspješna glumica, vrlo dobro snalazi i kao YouTuberica!

 

Što se tiče njezine uloge u seriji "Snaga obitelji", bez zadrške priznaje da je ona označila prekretnicu u njezinoj karijeri. Iako glumi negativku, brojni ljubitelji serije prepoznali su Gözdein glumački talent. Štoviše, čak ju i članovi obitelji svaki tjedan pitaju kad će se Harika popraviti!

 

Tvrdoglavu Gözde Türker ne propustite pratiti u seriji "Snaga obitelji" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju