Naizgled oholi mladić zapravo je prizemljen i talentiran

Berk Ali Çatal 27-godišnji je turski glumac kojeg smo u seriji "Snaga obitelji" upoznali kao problematičnog i oholog mladića Tolgu. Međutim, u posljednjim epizodama imali smo prilike vidjeti i njegovu nježniju stranu, zahvaljujući druženju s Džemile.

Iako se ostatku ekipe sa seta pridružio nešto kasnije, što je, kaže, bilo zahtjevno, svi su ga odmah prihvatili. Tako je njihov odnos potpuno suprotan onome što vidimo na ekranu, pun međusobnog poštovanja i komunikacije. Isto tako, bez obzira na to što u seriji glumi negativca pretežno se susreće s pozitivnim reakcijama gledatelja. Ipak, Berkov savjet Tolgi bio bi da bude manje agresivan i ne upliće se u nepotrebne rasprave.

Ovaj talentirani mladić s glumom se prvi puta susreo kada mu je bilo svega 14 godina. Iako je dugo bio nezainteresiran za obrazovanje i nije imao cilj u životu, čak je pao razred, kada je konačno odlučio baviti se glumom više nije stao. Danas je uspješan u svome poslu koji shvaća veoma ozbiljno, a to potvrđuje i činjenica da je za jednu ulogu obrijao kosu i obrve! Kaže da je oko brijanja kose manje dvojio, za razliku od brijanja obrva. No, na kraju ipak ne žali što se odlučio na takav rizik!

U profesionalnoj karijeri najviše ga vodi strast prema poslu, ali i životu. Najveća su mu podrška obitelj i menadžer čije mišljenje najviše cijeni.

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju