Pratimo je u ulozi Susen

Turska ljepotica Lizge Cömert mlada je 21-godišnja glumica koja je u seriji "Snaga obitelji" utjelovila Susen. Slavu je stekla upravo zahvaljujući ovoj ulozi, s obzirom na to da joj je to bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu.

Pa ipak, Lizge se pred kamerama odlično snašla, portretiravši lik mlade djevojke koja nema zdrav odnos s roditeljima pa trunke ljubavi traži na svim drugim mjestima. Susen je vrlo emotivna i uvijek čini sve što je u njezinoj moći ne bi li ljudima do kojih joj je stalo bilo bolje. 

Nažalost, spletom nesretnih okolnosti u više se navrata suočila s teškim životnim situacijama. Zbog toga se često bori sama sa sobom jer želi sve priznati, no svjesna je da neke istine mogu donijeti više boli i razdora negoli pomoći.

Upravo zbog toga pomalo je teško povjerovati da Lizge do prije dvije godine nije imala nikakvog iskustva s većim televizijskim projektima. U svakom slučaju, čini se da se s kolegama sa seta jako dobro slaže, kao i da je publika prepoznala njezin glumački talent. Tomu u prilog govori i činjenica da je na svom Instagram profilu u kratkom vremenu skupila veliki broj pratitelja, iako općenito baš i ne koristi društvene mreže.

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju