Otkrijte na koga je slab

Šarmantni 27-godišnji turski glumac Onur Seyit Yaran u seriji "Snaga obitelji" utjelovljuje lik Doruka, sina iz ugledne obitelji Akifa i Nebahat Atakul. Ima sestru Melisu koju jako voli, no, osim nje, djevojke Harike i prijatelja Berka, ne poštuje suviše ostale vršnjake.

Glavni na meti ismijavanja i raznoraznih podmetanja razredni su mu kolege, bratići Omer i Oguldžan. Omer ima starijega brata Kadira, blizanku Asije i mlađu sestricu Emel. Njih četvero ostali su bez roditelja za čije je tragične smrti odgovoran upravo Dorukov otac. No, bistri siročići daju sve od sebe kako bi preživjeli i ne daju se obeshrabriti Dorukovim zadirkama.

Međutim, ako je suditi po Onurovu profilu na Instagramu, u stvarnom se životu po osobnosti uvelike razlikuje od Doruka. Naime, obožava životinje i često objavljuje fotografije sa psićima, mačićima, čak i konjima. A čini se da istu ljubav dijeli i njegov "otac" sa seta Celil Nalcakan:  

 

Pogledajte još Onurovih fotografija s preslatkim krznenim ljubimcima: 

 

 

 

Pa ipak, čini se da s Dorukom ima i nekih sličnosti – ljubav prema glazbi. Dok je Doruk glavni gitarist u školskom bendu, Onur se može pohvaliti vještinom sviranja bubnjeva i glasovira.

 

Novu tursku seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju