Ne biste vjerovali čime se sve bavi

Lijepa Lilya İrem Salman u seriji "Snaga obitelji" utjelovila je lik Talje. Isprva smo ju upoznali kao oholu i umišljenu djevojku, no u posljednje vrijeme pokazalo se da je ujedno i vrlo emotivna.

Taljino je srce ukrao školski konobar Mazlum, za čiju se ljubav i naklonost borila bez razmišljanja. Najnovija vijest o Taljinu skorašnjem preseljenju u Izmir slomila joj je srce jer se boji da nakon toga njezina i Mazlumova veza neće još dugo opstati. Međutim, Mazlum ju je još jednom ugodno iznenadio.

Međutim, gluma nije jedino polje interesa ove 23-godišnje turske glumice. Naime, prije nego što je Lilya İrem upisala glumačku akademiju, željela se baviti pomorstvom. Kako sama kaže, voli pustolovine i nadala se da će uz taj posao doživjeti njih mnogo. Iako je prvotno dugo odgađala ispite, kada se konačno pripremila i izašla uspjela ih je položiti. Onda je na red došao posao. No, shvatila je da biti pomorkinjom nije baš onakvo kakvomu se ona nadala

Tada je na red došla gluma. Lilya İrem glumačku je karijeru započela najprije u kazalištu, uz pomoć prijatelja njezina oca. U kazalištu i danas aktivno sudjeluje, a nije rijetkost vidjeti je na sceni u mjuzilkima.

 

 

Uza sve navedene, skriva još jedan talent, i to – pjevački! Koliko joj dobro ide pjevanje i je li se u tome bolje snašla nego u glumi, prosudite sami nakon što poslušate i pogledate videozapis!

 

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju