Živi život punim plućima

Gluma je njezin način života, a kazalište njezina domovina - tako živi turska glumica Fadika Sevin Atasoy koja je utjelovila Šengul. 

U seriji "Snaga obitelji" gledamo ju kao požrtvovnu majku i suprugu, ženu kojoj je najvažnija obitelj i njezina sigurnost. Fadika je odrasla u strogoj, ali sretnoj obitelji, no danas ipak izabire slobodniji način života i priznaje da se protivi institucionalizaciji ljubavi. Još je uvijek solo, a tome sigurno pridonosi "život u koferu". 

Naime, Fadika se za glumu obrazovala i u Americi gdje ima brojne projekte. U Los Angelesu je snimala film "The Sixth Degree", a sama izvodi monomjuzikl "Muza". Amerika joj je pružila mogućnost da se okuša u ulozi spisateljice i scenaristice te ponudila uvjete koje glumici više odgovaraju. Fadika ne skriva da su Turska i Amerika vrlo različite te da je u Americi veća disciplina i organiziranost. 

Zanimljivo je i da se Fadika odlučila živjeti stvaralački, a ne potrošački. Sve stvari koje je imala u Istanbulu donirala je i zadržala samo ono što joj je stalo u crveni kovčeg s kojim još uvijek putuje na relaciji Berlin-New York-Rim-Edinburgh- Los Angeles. 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju