Na ovakvog Berka nismo navikli!

Mladi 24-godišnji turski glumac Recep Usta poznat nam je kao Berk iz serije "Snaga obitelji". Berk je arogantni mladić iz bogate obitelji koji, zajedno sa svojim društvom, ismijava siromašnu braću Eren i čini svašta ne bi li ih što više ponizio. Najviše je pak zapeo za Ajbike, otkako je iz njezina dnevnika saznao da prema njemu gaji simpatije.

Međutim, kako radnja serije odmiče, a Berk sve više provocira Ajbike koja mu nikako ne ostaje dužna, i njegovi osjećaji prema njoj polako se mijenjaju. U posljednjim epizodama svjedočili smo njihovu međusobnu priznanju da se jedno drugome sviđaju. Izgleda da je Berk konačno ostavio materijalna obilježja po strani i fokusirao se na ono što je zaista bitno i što Ajbike čini onim što ona jest.

No, Berk kakvog smo navikli gledati donedavno je bio prilično drugačiji. Naime, ovaj "crvenokosi zavodnik" mogao se pohvaliti svojom dugom crvenom kosom.

Ne čudi, stoga, da se okušao kao model u reklamama za kosu, a zapazili su ga i modni magazini, kao što je InStyle Turska.

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju