Što vi mislite o toj opciji?

U prošlotjednim epizodama serije "Snaga obitelji" upoznali smo nove likove, bračni par Ilknur i Burhana, čiju je kuću Asije došla čistiti. S obzirom na to da su oni otišli na put, Asije je sa sobom povela i Emel. Kada je Omer došao po njih, Emel je bila umorna pa su odlučili svi zajedno tamo prespavati i ujutro se vratiti kući.

Međutim, spletom okolnosti Ilknur i Burhan morali su odgoditi svoje putovanje pa su se u noći vratili kući. Dakako, nisu očekivali da će nekoga tamo zateći, kao što ni braća Eren nisu očekivali njih. Kako Ilknur nije odmah prepoznala Asije, pomislili su da su to provalnici. Burhan je izvadio pištolj koji je slučajno opalio i metak je pogodio Emel.

Nakon prvotnog šoka, na kraju je sve dobro završilo. Ipak, Ilknur se zbog svega osjećala krivom i nastojala se na raznorazne načine iskupiti. Tako je, između ostaloga, jedan dan preuzela brigu za Emel, koja joj se općenito posebno svidjela jer ju je podsjećala na kći koju su izgubili.

Burhan je i sam primijetio da Emel jako dobro utječe na njegovu suprugu pa ga nije iznenadio njezin prijedlog da ju posvoje. Nadaju se da bi im Omer i Asije to dopustili kada bi ih pitali. No, hoće li to biti tako i bi li to uopće bila ispravna odluka, ostaje tek za vidjeti.

Što vi mislite – kako bi obitelj Eren trebala postupiti po pitanju Emelina potencijalnog usvajanja? Odgovorite u anketi!

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju