Jesu li Ajbike i Berk u pravu?

Ljubavna priča Ajbike i Berka već od samoga početka nije tekla glatko. Kad su se tek upoznali Berk je ismijavao Ajbike jer je siromašnija od njega i njegovih prijatelja. Iako se on njoj na prvu svidio, brzo se ohladila zbog takvog Berkova pristupa.

Međutim, vremenom je Berk shvatio da mu se kod Ajbike mnogo toga sviđa pa ju je pokušavao ponovno osvojiti. To mu je naposljetku uspjelo i započeli su romantičnu vezu. 

Ne bi bilo problema da to nisu saznali njihovi roditelji koji takvu vezu nikako nisu odobravali. Šengul je zabranila Ajbike da se viđa s Berkom jer je naudio Orhanu. Ajla, pak, nije mogla prijeći preko činjenice da se njezin sin, odgojen u dobrostojećoj obitelji, petlja s takvom "seljankom".

Povrijeđena Ajbike odlučila je udaljiti se od Berka misleći da njihova veza neće funkcionirati zbog društvenih razlika. Nakon što su oboje svjedočili prepirci njihovih majki i Berk je zauzeo svoju stranu.

Što mislite – jesu li Ajbike i Berk, ali i Šengul i Ajla opravdano reagirali zatomivši ljubav dvoje mladih samo zbog razlika u imovinskom stanju ili su njihovi postupci ipak bili pretjerani?

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju