Tko je u pravu – Asije, Ajbike ili možda Oguldžan?

U posljednjim epizodama serije "Snaga obitelji" dogodili su se mnogi obrati popraćeni napetim situacijama i narušenim odnosima među likovima. Gonul je unijela razdor među Orhana i Šengul, čiji je brak ionako već visio o tankoj niti. Iako je Šengul pokušala sve ne bi li udaljila Gonul od Orhana, najzad se morala pomiriti sa sudbinom i pristati na razvod braka.

S druge pak strane, braća Eren dobila su neobičnu gošću. Teta Sevgi pojavila se na vratima kokošinjca s torbom punom novca, koju je ubrzo ukrala Harika i za sobom zamela svaki trag. Stoga se Omer i Asije svim snagama bacaju na posao nastojeći vratiti dug teti Sevgi, a Asije prihvati Gonulinu ponudu za posao u restoranu. Međutim, naiđe na nerazumijevanje Šengul i Ajbike.

Šengul najprije odluči plahtama ograditi svoju stranu dvorišta od braće Eren, a zatim pokuša srušiti kokošinjac. U svemu ima podršku Ajbike koja se ponaša potpuno hladno tražeći od Asije da pronađe drugo radno mjesto. Ajbike ni Orhana ne poštedi svoje ravnodušnosti te ga odbija posjetiti kod Gonul. 

Zbog cjelokupne situacije ispaštaju i Berk, Doruk, Susen, a ponajviše Oguldžan koji se našao između dvije vatre. Iako razumije majčinu i sestrinu ljutnju, ipak ne može opravdati njihove postupke prema braći Eren, kao ni prema Orhanu.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju