Pobliže ga upoznajte i otkrijte koje sve talente skriva

Simpatični 26-godišnji turski glumac Bilal Yiğit Koçak domaćoj je publici najpoznatiji po ulozi Omera u seriji "Snaga obitelji". Omer je 17-godišnji mladić koji je ponekad trvdoglav i impulzivan, ali nadasve ambiciozan i emotivan. Iako se s vremena na vrijeme izgubi jer ne može svladati glas svog srca, učinit će sve ne bi li starijem bratu Kadiru olakšao brigu za obitelj koju, uz njih dvojicu, čine još sestre Asije i Emel.

Proteklog smo tjedna svjedočili mnogim napetim trenutcima i zavrzlamama oko Omerova podrijetla. Strina Šengul počela je svima oko sebe razglašavati da je on zapravo Suzanin davno ostavljeni sin. Nakon što je za to saznala Suzan, koliko će Omeru trebati da otkrije istinu o sebi ostaje nam tek za vidjeti.

Međutim, Omer, odnosno Bilal Yiğit, nesumnjivo voli svoju obitelj sa seta. To dokazuju i njihove zajedničke fotografije koje povremeno dijeli na svom Instagram profilu.

  


Nakon srednje škole upisao je studij ekonomije, no ubrzo ga je prekinuo i posvetio se glumačkoj karijeri. Odlučio je povući taj riskantni potez i ostvariti svoje mladenačke snove u čemu je, čini se, zaista i uspio.

U slobodno vrijeme voli čitati, ali i vježbati igrajući košarku, boks ili odlaskom u teretanu. Osim toga, baš poput njegova suparnika iz serije Doruka (Onur Seyit Yaran), Bilal Yiğit bavi se sviranjem bubnjeva:


Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju