Dalibor Petko svaki put iznenadi nedjeljnim transformacijama, pogledajte kako to izgleda iza kamere!

Dalibor Petko je kralj zabave nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato All stars", svakim izlaskom na TLZP pozornicu izazove iste reakcije - veselje i smijeh! Pogledajte kako se Petko pripremao za svoje nedjeljne nastupe!

 

 

 

 

 

 

Dalibor Petko nakon Dua Lipe opet uskače u ženske cipele. Ove nedjelje utjelovit će nenadmašnu Maju Šuput, a tek ćemo vidjeti kako će se voditeljici showa svidjeti njegova preobrazba.

 

 

''Čekam nestrpljivo da nakon nastupa pogledam Majino lice i otkrijem hoću li sljedeći dan dobiti ječmenac na oku'', komentirao je Dalibor izbor koji mu je dodijelila gljiva te dodao da je najviše bio na koncertima Maje Šuput i da ga je ona više puta iz publike izvukla na pozornicu. ''Kažu da ne smijem pasti u energiji, a ja ću dodati da je energija suvišna riječ i da samo ne smijem pasti'', našalio se Dalibor. Koga će utjeloviti ostali kandidati pogledajte OVDJE!

Ne propustite novu emisiju sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju