Farmeri u šoku: ''Ovo nije razlog da čovjek ide u duel!''

Mia je stigla na farmu što znači da je došlo vrijeme da gazda odabere prvog duelistu. Zoran je poručio kako je taj farmer zapravo odabrao sam sebe jer je bio grublji prema vepriću Petrunjeli te izgovorio Sašino ime.



Vidno šokiran, Saša ga je upitao da što je on to točno napravio, na što mu je gazda Zoran rekao da ju je 'malo šutnuo'. ''Pa ona me ugrizla, to sam reagirao spontano. Nisam je nokautirao. Ako je to to, onda…'' iznenađen je bio Saša, kao i ostatak farmera.

''Čovjek je vrijedan, jako puno toga radi, jako puno toga zna i mislim da jako puno doprinosi cijeloj ovoj zajednici, a ne da ovo bude razlog da čovjek ide u duel. Mislim da to nije ta težina'' odgovorio je Tomislav Miji na pitanje kako to sve komentira, a potporu mu je pružila i Kristina Mandarina koja je kazala da se takva situacija mogla dogoditi bilo kome te da se o duelistima treba odlučivati na temelju njihova rada i doprinosa zajednici. ''Mislim da su je i drugi klepnuli, ali opet u globalu to nije bilo tako strašno, to je presudilo meni za odabir'' komentirao je gazda Zoran svoju odluku, a Saša je nakon odabira zaključio: ''Ja to ne smatram prekršajem, nisam mislio da će mi prase odlučiti da ću biti prvi duelist!''

Smatrate li da je ovo dobar razlog za odabir prvog duelista?

glasova:



Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju