Razotkrivanje tajni, izbacivanje iz kuće, svađa na karminama…

U novim nastavcima popularne serije ''Drugo ime ljubavi'', bračni problemi Karmele i Ivana postat će još veći, jer ona će otkriti nešto što on od nje jako dobro skriva. Tajna se otkriva kada ga zbog sumnjivog ponašanja Karmen odluči pratiti. Praćenje supruga dovesti će je do neočekivanog otkrića, a Ivan će joj naposljetku priznati jedan neugodan detalj iz svoje prošlosti koji bi mogao promijeniti mnogo toga u njihovom ionako već neskladnom bračnom odnosu.

Maja će ocu Karlu priopćiti veliku vijest, koja će ga šokirati i zbog čega će njegova reakcija biti toliko burna da će izazvati cijeli niz drugih dramatičnih zbivanja. Dio njih odvit će se i na karminama za Marka koje zbog tih burnih scena neće proći baš onako dostojanstveno kako bi na karminama trebalo biti.



Još jedna istina izlazi na vidjelo. Naime, Lola suočava Igora s jednom svojom sumnjom vezanom za ljubavni odnos Maje i Gorana, a to sve čuje Irena koja potom od Igora zahtjeva objašnjenje. Hoće li joj Igor reći kako stvari uistinu stoje ili će njome manipulirati ispričavši joj izmijenjenu verziju događaja, gledatelji mogu doznati sljedeći tjedan u seriji ''Drugo ime ljubavi''.



U novim epizodama gledatelji će imati priliku vidjeti i kako će Lola među Markovim stvarima pronaći vrijedan dokaz, ali ubrzo nakon toga stvorit će se jedna teška situacija za nju, jer će postojati opasnost da Karlo dozna neke njezine tajne koje bi ona za sada radije zadržala za sebe.

Likovi serije ''Drugo ime ljubavi'' sljedećeg tjedna suočit će se sa, dosad za mnoge od njih, nepoznatim osobinama jedne žene, a tko je ona i na koji je način s njima povezana gledatelji mogu doznati u novim epizodama.

Ne propustite nove napete nastavke serije ''Drugo ime ljubavi'' od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 20.15 sati u programu Nove TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju