Koga će odabrati za suparnika u dvoboju?

Na farmu je stigla Mia i čim su se svi farmeri okupili za stolom, započeo je odabir prvog duelista. Maja je odabrala Kristinu Mandarinu, navodeći da ju je to sama tražila. Mia je potom pitala Kristinu zašto želi odustati, na što joj je ona odgovorila: ''Želim izaći zbog osjećaja prema osobi koja je vani. Bilo bi i fer prema ostalim farmerima koji su tu i čija je želja za ostankom veća nego moja. Osjećaji su nekad jači od bilo čega. Meni je ovo bio preveliki izazov, i premlada sam još''.



Nakon odabira, Josip je primijetio da je Kristina nekako bolje raspoložena. ''Nakon ovog odabira osjećam se super, mogu čak reći i da se osjećam najbolje do sada. Najviše mi nedostaje moj dečko i bez njega ne mogu živjeti'' kazala je Kristina.

Josip joj je potom udijelio savjet da dobro razmisli i da se proba ipak boriti za svoj ostanak: ''Ako prava ljubav postoji, isplati ju se čekati. Nemoj misliti da će svijet propasti ako ti odeš na par dana. Nemoj odustati, to nije fer. Ne treba od ničega odustati u životu''



Kristina je potom kazala kako se neće predati u dvoboju, a Josip, osim što je oduševljen njom, pružio joj je punu podršku: ''Ja sam ponosan na tebe jer sam mislio da ti ovdje ništa nećeš raditi, a ti si se već prvi dan uhvatila krave, bila si u vrtu, uhvatila si se kuhinje, suđa, svaka čast! Igraj se pa što bude, bude!'' poručio joj je.

Ranije tog dana, farmere je posjetio vatrogasac te su odradili vatrogasnu vježbu, a kasnije ih je mentor odveo u polje gdje su farmeri uspješno izvršili zadatak navodnjavanja maslinika.

Koga će Kristina odabrati za svog suparnika u dvoboju, ne propustite doznati! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju