Ususret izlasku albuma pod imenom ''Zlatni dvori'' Slavonia bend održat će prvo predstavljanje pjesama ovog petka u zabavno glazbenom showu IN magazina Petkom s Petkom.

Društvu u studiju IN magazina pridružit će se i glumice iz istoimene serije Ana Majhenić i Petra Dugandžić. Ana će po prvi puta u svojoj karijeri zapjevati s tamburašima te dečke iz Slavonia benda pokušati nagovoriti da postanu vegetarijanci. Petra Dugandžić će se sukladno liku Kate kojeg igra u seriji 'Zlatni dvori' pokazati izvrsna u pripremanju posebnog recepta - čokoladnih zdjelica.



Upoznat ćemo i jednu od najmlađih obožavateljica serije ''Zlatni dvori'', petogodišnju djevojčicu Lorenu koja će zapjevati na pozornici naslovnu pjesmu serije.



U studiju IN magazina natjecateljica četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato', glumica Mia Anočić Valentić pokušat će postaviti kazališnu predstavu i dečke iz Slavonia benda pretvoriti u glumce, a Damir Kedžo proći će kroz ultimativni izazov i pokušati postati pravi tamburaš. Sve vas to očekuje ovaj petak uz voditelje Dalibora Petka i Renate Končić Minee.



Ne propustite zabavno-glazbeni show IN magazina 'Petkom s Petkom' ovoga petka u 16 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju