Tajnovita žena promijenit će Sandžarov život

U tursku uspješnicu ''Ambasadorova kći'' koja se prikazuje u programu Nove TV ulazi slavna istanbulska glumica Tuba Buyukustun.

Hrvatska publika već ju je upoznala u turskim serijama poput ''Asi'' u kojoj je utjelovila glavni lik, a u seriji ''Ljubav i novac'' partner joj je bio Engin Akyurek s kojim se ponovno sastaje u seriji ''Ambasadorova kći'' u kojoj će utjeloviti Mavi, misterioznu ženu u koju se zaljubljuje glavni lik. Tuba je na sveučilištu Mimar Sinan studirala scenografiju i kostimografiju, a već je za vrijeme studija, počela glumiti u reklamama. Debitirala je 2003. godine u TV seriji ''Sultan Makami'', a nakon toga nude joj se uloge kako u serijama tako i filmovima. U slobodno vrijeme bavi se slikarstvom, skulpturom, jahanjem te skijanjem.

Dramska serija ''Ambasadorova kći'' koja je započela sa snimanjem 2019. godine, okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa tako osim Engina Akyurkeka gledamo i Goncu Cilasun kao izrazito nemilosrdnu majku te Edipa Tepelia kao neobičnog Sandžarovog prijatelja i brojne druge. U novim nastavcima ne propustite pogledati Narin odlazak nakon kojeg će Sandžar i Melek glumiti sreću kako bi održali jedno drugo na nogama. To što su ostavljeni velik je teret na njihovim srcima. Svi iz konaka pridružuju se njihovoj igri kako bi im pružili potporu. Gediz je napušten, a Muge mu je jedina potpora. Premda je sve učinio zbog Sandžara, tugu mu produbljuje to što je žrtveni jarac. Gediz želi izbaciti Nare iz glave, a Guven pritom čini sve što može da još više zbuni Gediza. Sandžara će opet potresti vijesti koje čuje od Gediza i morat će proći još jedan veliki ispit. Zbog Melek ponovno podiže kolibu koju je zapalio i ima potpuno drukčije životne planove.

Tajnovita žena koju sretne u neočekivan čas na neočekivanom mjestu promijenit će Sandžarov život zauvijek. Nakon susreta u kolibi, tajnovita žena Mavi je zbunila Sandžara. Kad u marini ponovno sretne ženu za koju je mislio da treba pomoć, vidi da je Kahraman upleten u to i znatiželja ga odvlači u istraživanje. Nesvjesno se na taj način bar malo udaljava od svog gubitka. Sandžar nastoji riješiti zagonetku, a istovremeno se trudi zaštititi Mavi. Nakon još jednog burnog dana opet se nađu zajedno u kolibi i unatoč svim razlikama shvate da imaju zajedničke boli.

Ne propustite nove epizode serije ''Ambasadorova kći" na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju