Žiri je ostao bez teksta!

Laura je netipična djevojčica koja se od svojih vršnjaka razlikuje po tome što je vrlo otvorena, voli se šaliti i u trenucima djeluje kao odrasla osoba. Još od treće godine želja joj je prijaviti se na Supertalent, a sada je to i ostvarila.

 „Ovo mi još nitko nikad nije napravio u Supertalentu, ali Laura od šest i pol godina je. Svaka čast Laura! Pjevaš jako lijepo, uživaš jako u pažnji koju dobivaš od nas… Tebi je ovo čisto veselje i užitak“ – rekla je Martina. Iznenađenje nije mogao sakriti ni Davor: „Laura, ti uz pjevanje već imaš jedan veliki talent jer si nas velike uspjela malo ušutkati, postrojiti i posložiti“.

„Znaš i sama koliko si preslatka, imaš super stav na pozornici kao jedna velika, odrasla osoba koja je sto puta već nastupila. Znači, treme uopće nije bilo. Pjevaš prekrasno, a izbor pjesme je bio fantastičan. Svi smo se jako lijepo zabavili, mi neki smo se malo previše i raznježili, ja mislim da ćeš ti biti jedna velika, velika zvijezda“ – komentirala je Maja nastup simpatične Laure.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju