Hoće li Haru dokazati da se ninjom ne rađa nego postaje?

Haru (Chris Farley) trapav je i debeljuškast te pomalo tupavi ninja koji sramoti svoju legendarnu braću po oružju i vještinama. 

Kao beba pronađen je na japanskoj obali i odgojen je u okolini ninja koji su uvjereni da se ispunilo proročanstvo o dolasku velikog bijelog borca.

Iako Haru jedva čeka dan kada će i sam postati ninja i pokušava steći dobru reputaciju u klanu, s vremenom svi ratnici koji ga okružuju shvaćaju kako je on najnespretnije i najnesposobnije ljudsko biće koje su ikad sreli.  

Želi li ostale borce uvjeriti u svoju sposobnost, Haru će morati dokazati da ne postoji zadatak koji jedan pretili ninja ne bi mogao svladati.

Kada se pojavi dama u nevolji, Alison (Nicollette Sheridan), Haru kreće zajedno s njom u Sjedinjene Države, u Beverly Hills. Uz pomoć svog ninja brata, Gobeija (Robin Shou), i američkog prijatelja, Joeya (Chris Rock), Haru kreće u najveću avanturu svoga života u kojoj konačno ima šansu dokazati tko je uistinu veliki bijeli ninja!

Chris Farley briljantan je u ulozi nesposobnog ninje, a pojedine akrobacije koje ovaj simpatični glumac izvodi, bez pomoći kaskadera, uistinu su nevjerojatne. 

Film 'Ninja s Beverly Hillsa' ne propustite pogledati u nedjelju u na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju