Ne propustite prvu epizodu nove sezone večeras u 20:20 na Novoj TV!

S ciljem da se dogodi ljubav, uz puno dobre zabave na putu, show "Ženim sina?" vraća se na male ekrane s uzbudljivom trećom sezonom i novim kandidatima! Gledatelji Nove TV već će večeras imati priliku upoznati dvojicu šarmantnih kandidata, njihove roditelje i, naravno, dopadljive djevojke koje će se boriti za njihovu naklonost.

U prvoj epizodi predstavit će se Antonio Obradović i Mirko Ranogajec te njihovi roditelji Mirjana Obradović i Miljenko Ranogajec. Antonio i njegova majka Mirjana pokazat će zašto je njihov odnos poseban, a svojim će humorom gledatelje obradovati, baš kao što njihovo prezime sugerira. S druge strane, Mirko i njegov otac Miljenko na prvi će se pogled predstaviti kao potpune suprotnosti, ali će njihov odnos dokazati da se ne moraju u svemu slagati da bi dobro funkcionirali.



Odmah po ulasku u vilu, kandidate i njihove roditelje očekuje veliki izazov. Led će probiti roditelji koji po prvi puta u showu mogu birati svoje favoritkinje, a koji će kriterij biti presudan – izgled ili karakterne osobine – tek ostaje za vidjeti.

Nakon što roditelji odaberu svoje favoritkinje, na red će doći djevojke koje imaju po 15 minuta da se predstave kandidatima. Dok će se neke od njih boriti s velikom tremom prije prvog susreta, druge će biti uvjerene da za njih nema konkurencije. Sinovi će vrlo ozbiljno shvatiti prvo upoznavanje, a u svemu će im velika podrška biti roditelji koji će jednako aktivno sudjelovati u zadatku.

Prvi Mirkov susret s kandidatkinjom krenut će žustro. Opušteno čavrljanje i upoznavanje prekinut će tata Miljenko koji će provokativnim pitanjima pokušati razbiti monotoniju. „Što misliš o seksu prije braka?“, bit će pitanje s kojim će tata Miljenko suočiti jednu od kandidatkinja. Nakon što otkrije da jedna od kandidatkinja, od ukupno tri tetovaže, jednu krije na intimnom mjestu, instinktom bivšeg policajca tata Miljenko će presuditi: „Zgodna, lijepa, zna vjerojatno što hoće, na neka pitanja ne odgovara konkretno – možda nešto skriva!“.



S druge strane, Obradovići će upoznavanje započeti šalama i humorom, baš kako su i najavili. Antoniu i Mirjani predstavit će se upečatljiva kandidatkinja koja će ih svojim odgovorima nasmijati do suza. Antonio i Mirjana pokušat će saznati je li ikada bila u vezi, na što će im kandidatkinja uputiti neočekivani odgovor: „Ne, bila sam u braku, ali u vezi ne“. Između ostalog, na pitanje što bi odabrala kada bi morala birati između djece i karijere, spremno će odabrati karijeru, a cjelokupni dojam u jednoj rečenici sažet će majka Mirjana: „Ostali smo bez teksta“.



Hoće li instinkt bivšeg policajca Miljenka pomoći Mirku u odabiru prave djevojke i s kojim će vas još situacijama zabaviti Antonio i Mirjana, ne propustite doznati u prvoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju