GIF-ovi TLZP-a pregledani čak 5.8 milijuna puta!

Zabavno-glazbeni show Nove TV, 'Tvoje lice zvuči poznato' već petu sezonu zaredom oduševljava gledatelje diljem Hrvatske, a prosječno ostvaruje čak 37,9 posto udjela u gledanosti. Osim televizijske, uzbudljive transformacije, zabavni nastupi, duhoviti i iskreni komentari žirija te humanitarni karakter ovog zanimljivog showa osvajaju i publiku na društvenim mrežama.

Korisnici interneta sve češće izražavaju osjećaje i mišljenja putem zabavnih GIF-ova, a odnedavno to mogu činiti s popularnim GIF-ovima iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Sjajne reakcije i transformacije kandidata te zabavni trenuci iz showa osvojili su internet, a sjajni tlzphr GIF-ovi imaju čak 5,8 milijuna pregleda. Transformaciju Maje Bajamić u Carla Douglasa u jednom je danu gledalo čak milijun ljudi, a urednici GIPHY-ja uvrstili su ga na svoju početnu stranicu.

Ovaj popularni show na društvenim mrežama u petoj sezoni bilježi sjajne rezultate, pa je tako službena Facebook stranica @TLZPhr ove sezone dosegla više od 204 tisuće fanova. Uz to, službena stranica tlzphr na Instagramu privukla je više od 41 tisuće pratitelja.

Aktivnosti pratitelja posebno su podigle inovativne objave poput 'Instagram Story puzzlea' koje otkrivaju maske kandidata, objave 'Pogodi stihove' koje najavljuju nastupe u emisijama, kao i zanimljiva igra 'Gljiva challenge' koja promovira nove transformacije kandidata pete sezone ovoga showa.

Navedene objave pregledane su na Instagramu preko 300 tisuća puta. Gledanost showa visoka je i na YouTube kanalu, pa je tako nastup Katarine Baban kao Shakire u mjesec dana skupio više od 225 tisuće pregleda, a u početnom je tjednu bio na četvrtom mjestu na Trending pageu (među probranim videima koje YouTube preporučuje svojim korisnicima).

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju