UFC 284 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 12. veljače u 4 sata na portalu gol.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, UFC sa svojim 284. izdanjem ponovno dolazi u Perth, Australiju i donosi nekoliko zanimljivih okršaja. Izravan prijenos spektakularnih borbi, od 4 sata ujutro uživo će prenositi portal gol.hr uz komentatore Vladu Bobana i Zelga Galešića, dok će snimka istoga dana u večernjim satima biti prikazana i u programu Nove TV.

Ovoga puta, snage će u glavnoj borbi odmjeriti Islam Makhachev i Alexander Volkanovski koji će se boriti za pojas u lakoj kategoriji. Volkanovski je trenutno u nizu od 12 pobjeda i aktualni je prvak perolake kategorije. Sada će pokušati osvojiti pojas i u lakoj kategoriji no na tom putu ga čega branitelj naslova Islam Makhachev, koji u borbu ulazi kao osjetni favorit. Volkanovski dolazi pak pun samopouzdanja, a pobjedi li postat će četvrti čovjek koji je prvak u dvije divizije istovremeno.

Ovo izdanje donosi i zanimljivu borbu u kojem će snage odmjeriti Yair Rodriguez i Josh Emmet, a ulog je UFC-ov pojas. Ova dva borca obračunat će se u borbi za sljedećeg izazivača u perolakoj kategoriji.

Zanimljiva borba čeka nas i u okršaju Jacka Della Maddalene i Randyja Browna u velter kategoriji. Snage će u teškoj kategoriji odmjeriti Justin Tafra i Parker Porter, zaljubljenici u borilačke sportove moći će uživati i u okršaju Jimmyja Crutea i Alonoza Menifielda.

Prijenos spektakularnih borbi ne propustite pratiti 12. veljače na kanalima Nove TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju