UFC 222 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 4. ožujka u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, UFC sa svojim 222. izdanjem ponovno dolazi u Las Vegas i donosi čak pet zanimljivih okršaja. Izravan prijenos spektakularnih borbi, 4. ožujka od 4 sata ujutro uživo će prenositi portal GOL.hr uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca, dok će snimka istoga dana u večernjim satima biti prikazana i u programu Nove TV.

Ovoga puta, snage će u glavnoj borbi odmjeriti legendarna borkinja i prvakinja pero divizije Cris Cyborg i UFC debitantica, Ruskinja Yana Kunitskaya. Cyborg će se u oktogonu naći s donedavnom prvakinjom Invicte koja je svoju prvu borbu trebala imati na istom eventu protiv debitantice Leah Lehson. Ipak, Ruskinja se seli u glavnu borbu, gdje će pokušati parirati Cris Cyborg i na spektakularan način predstaviti se najvećem mogućem MMA auditoriju.

Ovo izdanje donosi i zanimljivu borbu teškaških veterana Bjelorusa Andreija Arlovskog i Nizozemca Stefana Struvea. 38-godišnji Bjelorus prošloga mjeseca u Norfolku prekinuo je zlokobni niz od pet poraza kada je savladao Juniora Albinija te najavio kako namjerava ostati aktivan borac. Ovoga puta borit će se protiv 29-godišnjeg Nizozemca koji se nalazi na desetom mjestu teškaške ljestvice, što je dvije pozicije bolje od Arlovskog.

Zanimljiva borba čeka nas i u okršaju Seana O'Malleya i Andrea Soukhamthatha. O'Malleya prati velika pompa nakon posljednjih spektakularnih izvedbi, a priča njegovog protivnika postaje sve zanimljivija zbog fenomenalnog tehničkog nokauta nad Lukeom Sandersom u prošloj borbi.

Također, gledatelji će vidjeti i borbu povratnice Amerikanke Cat Zingano, koja je svoju zadnju pobjedu zabilježila u rujnu 2014., i talentirane Brazilke Ketlen Vieire, koja je u UFC-u bilježi samo pobjede.



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju