Sjajne borbe londonskog UFC-a na Novoj TV i gol.hr-u

UFC nudi drugu PPV priredbu ovog mjeseca, a s obzirom da se održava u Londonu, gledatelji će ju moći pratiti uživo od 22 sata na gol.hr-u u subotu 18. ožujka, a snimku će moći pogledati i u noći sa subote na nedjelju u 01.30 sati na Novoj TV.


U glavnoj borbi večeri, onoj u velter kategoriji, rukavice će po treći put ukrstiti Leon "Rocky" Edwards i Kamaru Usman. Usman dolazi maksimalno motiviran ispraviti pogrešku koju je napravio u prošloj borbi. U trenucima kad je imao sve u svojim rukama te kad je trebalo samo izdržati još posljednju minutu borbe prije sudačke odluke, Usman je primio savršeno pripremljeni udarac nogom u glavu. Udarac je to koji nije bio slučajan, nego koji je uvježban i točno savjetovan od strane kuta, a Edwards je čekao pune 24 minute da ga izvede. Kad je to napravio, odradio je posao na savršen način i samo nekoliko minuta nakon toga službeno je proglašen UFC prvakom velter kategorije. Edwards sada ima još teži zadatak – zadržati titulu.


Sunaslovna borba donosi više nego uzbudljiv okršaj lake kategorije između Justina Gaethjea i trenutnog hit borca Rafaela Fizieva. Justin Gaethje u borilište se vraća nakon svibnja prošle godine i poraza od Charlesa OIiveire, u svom drugom napadu na UFC titulu. Najatraktivniji borac svijeta, kako ga mnogi nazivaju, još uvijek nije odustao od svojih ambicija i za njega je još uvijek glavni plan zabavljati sve fanove svojim neprikosnovenim stilom borbe. Rafael Fiziev, sa skalpom bivšeg prvaka, dolazi se predstaviti kao novi budući izazivač.


Odličnu borilačku priredbu ne propustite pratiti u subotu 18. ožujka uživo u 22 sata na gol.hr-u te na Novoj TV u noći sa subote na nedjelju od 01.30 sati!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju